Притежателите на биткойн ще видят печалби, които променят животи.

Купи и продай криптовалути
  • Ценовото действие на биткойн е умопомнящо скучно.
  • Виден търговец препоръча, че това ще се промени, след като завърши календара.
  • Други анализатори също се свързват, че 2020 г. ще бъде годината на биткойн.

 Ценовото действие на биткойн далеч не е било вълнуващо през последните седмици. От близо до октомври криптовалута номер едно време е загубила близо 30% от стабилността. Настоящото вървене с малко мъртви котешки отскока обезсърчи като биковете, така и меките.

Това е почти същата история за други криптовалути. Разбирайте се, шепа скъпи камъни или малки криптовалути с пазарна шапка са изскочили, но специални можем да разочаровате. Следваща първа половина на 2019 г. много пари като Litecoin (LTC / USD) и Ethereum (ETH / USD) можете да изтеглите на печалба.

Купи и продай криптовалути

Винаги е единствено следният търговец на име Bitcoin Macro твърдо, че 2020 г. няма да е същият. Щеше да настъпи година, която да промени живота на хората.

Биткойн макрос: “Печалбите, които променят живота”

2019 г. е точно за година HODLers. В тази година биткойн е показал огромна сила, която е от 3000 до около 14 000 долара. За съжаление биковете не можете да да издържате на изказа. Силата на гравитацията изсмуква доминиращата криптовалута обратно към Земята.

Не биткойн не отговаря на себе си. Криптовалутата номер еднократно е свалила алткойни с нея.

Задължително биткойн макро време за натрупване е почти приключение. 2020 е годината, в която криптовалутата най-накрая ще се събуди. Когато това е, животът ще бъде променен.

Други анализатори са сигурни, че криптовалутата е направена по-добри скокове, следващи години

Попитайте, вижте други анализи на крипто в Crypto Twitter (CT), трябва да настроите. Избягвайте да чуете, че някои търговци са бичи на биткойн. Можете да видите , че можете да  криптовалута ще стартира пик следвайте години  .

Елиотикът Бенджамин Блънтс има, че биткойн най-накрая ще намалеете следващите години. Анализатор на каза на CCN,

Мисля, че може да се види дъжд в биткойн през следващата година, вероятно на нивото от 6000 долара.

Търговецът добави,

Наистина това, пик обратно обратно до $ 8000, изглежда изглежда логично.

Ник Хелман, вицепрезидент на LearnCrypto.io, озвучавайки настроенията на Блънтс. Анализаторът също така вижда, че криптовалута отговаря на нивото от 6000 долара по-напред, преди да излезе нов най-висок рейтинг през следващата година. Тоя каза,

Няма съмнение в моето съзнание, че 2020 г. ще бъде годината на биткойн!

Скот Мелкер, AKA Вълкът от всички улици, също върви, че пиковете ще контролират 2020 г. Но анализаторът не отговаря на енергията и оптимизма на Ник Хелман. Скот Мелкер каза на CCN,

Биткойн ще бъде нов пиков пазар, но не мога да предскажа бъдещето.

Altcoins силно остава с биткойн

В криптовалутата биткойн е приливът, който повдига или удари лодки. Там, където отива криптовалута номер едно, следват почти всички криптовалути. Ако най-горната криптовалута има бичи 2020 г., има други монети като Ethereum и Litecoin да следват примера.

Диаграмата е с най-голямо наблюдение, а други големи монети с капачки като Ethereum, Litecoin, Ripple, Binance Coin, Bitcoin Cash, EOS и BSV, като оценката на Spearman е между 0,6 и 0,8. С други градове, тези монети имат силна положителна връзка с биткойн. Това е така, че инерцията на биткойн може да диктува тенденцията на тези монети.

Ако прогнозите за Bitcoin Macro са верни, 2020 г. наистина е била страхотна година за криптовалути.

!!!ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ЧРЕЗ ИНВЕСТИЦИИ В КРИПТОВАЛУТИ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ В НАШИЯТ РАЗДЕЛ СЪЗДАДЕН СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС!!! ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И НАУЧЕТЕ КАК ПОСТИГАМЕ НАД 500% СРЕДНА ГОДИШНА ДОХОДНОСТ ОТ СВОИТЕ ИНВЕСТИЦИИ.!!!