Този алткойн може да привлече огромно количество капитал

Този алткойн може да привлече огромно количество капитал
Купи и продай криптовалути

Трейдърът на криптовалути Elliot Wainman казва, че един алткойн, който той наблюдава, е на път да привлече огромно количество капитал.

Присъединете се към нашият Telegram канал за още крипто новини 

пасивни доходи от криптовалути

Купи и продай криптовалути

В ново видео Уейнман казва на своите 283,000 абонати, че разглежда децентрализирания протокол за спестявания Anchor protocol anc, който според него ще бъде свидетел на феноменално нарастване на нивата на депозитите.

Крипто инфлуенсърът подчертава, че доходността на Anchor protocol по депозити е значително по-висока в сравнение с печалбите, предлагани от други платформи за кредитиране и заемане.

Тази 20% годишна лихва като доходност с фиксирана ставка е изключително висока. В BlockFi, получавате 8,6% за година и това ни се видя доста високо, когато за първи път чухме за него.

Така че 20% годишно за пасивен доход с фиксирана ставка, който можете да зададете и забравите, е абсолютно нечувано. И ако успеят да постигнат това, а те изглежда са в последния етап, това ще привлече безумно количество ликвидност.”

Уейнман казва, че Anchor protocol променя играта, тъй като потенциално може да наруши настоящата система за спестявания и доходност.

По мое мнение, ако успеят да реализират успешно тази доходност от 20% с фиксирана лихва, ще се привлече много ликвидност. И говоря за милиарди долари. Защото хората с много пари искат да спечелят много пари, без да има излишна комплексност. Те не искат да работят, защото знаят, че парите могат да работят за още пари…

Това е сериозно нещо, особено ако помислим за най-богатите хора в света, които най-често поставят парите си в американски държавни облигации с около 2% доходност на година. Тук говорим за над 10 пъти увеличение на тази доходност.”

Присъединете се към нашият Telegram канал за още крипто новини 

пасивни доходи от криптовалути

Последвайте ни тук

Telegram канал

Telegram чат

Instagram

Facebook група

Facebook страница