Amazon може да се възползва от Ripple

ripple xrp amazon
Купи и продай криптовалути

Главният стратег на Ripple Cory Johnson вярва, че търговските гиганти като Amazon могат да се възползват от пакета от решения за транс гранични плащания.

Прочетете още: “Какво е Рипъл xrp”

На среща на предприемачите в Ню Йорк Johnson разказа за мисията на Ripple значително да увеличи скоростта и да намали разходите за транс гранични плащания. Отговаряйки на въпроса къде вижда Ripple след 10 години, Johnson каза, че вижда как технологичните компании играят ключова роля в подпомагането на някои от най-големите компании в света да прехвърлят пари и да плащат на служителите си навреме, ефективно и евтино.

Купи и продай криптовалути

“Мисля, че като цяло ще видим как все повече хора в много компании по света ще започнат да правят бизнес с нас и, че това е вълнуващо. Това не е просто някаква лека бизнес промяна, както днес изглежда на много хора. Така може да изглежда един цял интернет в бъдеще. И мисля, че всичко ще изглежда много по-различно.”

Johnson също говори за ролята на криптовалута, която XRP може да играе в трансформирането на съществуващата финансова система.

„Технологията XRP позволява сделките да се извършват много бързо. Сегашното състояние на финансовата индустрия за транс гранични плащания се основава на платформа, наречена Swift. Swift е написан през 1973 г. и се управлява от консорциум от хиляди банки с хиляди служители в Белгия. И за да направите някакви промени в мрежата на Swift, трябва да получите съгласието на цялата част на финансовата система. Иновации не е имало от дълго време, време е да ги направим. ”

 

Харесайте нашата страница във Фейсбук и ни последвайте в Twitter.

Инвестирайте при нас и печелете напълно пасивно от реална бизнес възможност.