Анализаторът на Bloomberg посочи времето, когато курсът на биткойн ще надхвърли 20 хиляди долара.

биткойн bitcoin BTC
Купи и продай криптовалути

Майк МакГлоун предположи, че първата криптовалута ще поскъпне заедно със златото и каза, че ще помогне за нарастването на стойността на двата актива.

През 2021 г. биткойн курсът ще се повиши до 20 хил. долара и ще актуализира рекордното си ниво, пише анализаторът на Bloomberg Майк МакГлоун в своя акаунт в Twitter. Той обясни, че ралито, което е започнало на пазара на криптовалути, както и технически и фундаментални показатели, говори в полза на поскъпването на BTC.

МакГлоун добави, че златото ще поскъпне през следващата година. Цената му може да нарасне до $ 2 хиляди за унция. Благородният метал ще поскъпне при същите фактори като биткойните.

Купи и продай криптовалути

 

„Средната годишна цена на златото има тенденция до 2 хиляди долара за унция, биткойн – 20 хиляди долара през 2021 година. Това се доказва от нов бичи пазар с подобрени фундаментални и технически основи “, пише МакГлоун.

Това не е първата положителна прогноза на МакГлоун за курса на биткойн. В началото на октомври той предположи , че първата криптовалута ще поскъпне до 100 000 долара до 2025 г. и даде няколко причини за това. Сред тях са паричната политика на държавите, която води до обезценяване на фиатните валути.

През последните 24 часа биткойнът е поевтинял с 2,3% и сега струва $ 15 хил. В същото време цената на златото е намаляла с 4,8%, до $ 1 850. Котировките на двата актива спаднаха рязко след съобщението на фармацевтичните компании Pfizer и Biontech, които тяхната ваксина COVID-19 показва ефективност от 90%. На този фон американският фондов индекс S&P 500 постави нов рекорд за всички времена от 3645 пункта.

Присъедини се тук:👇

📖Обучителна система:
https://www.cryptomaniabg.com/blog/category/training/

📢Facebook група:
https://facebook.com/groups/188588638722650/

📲Telegram чат:
https://t.me/joinchat/HcNzJU3ExWqPFJkiRvBkTA

⚡Уебсайт:
www.cryptomaniabg.com

📈Инвестиционни компании:
https://www.cryptomaniabg.com/blog/category/допълнителни-доходи/

❗❕Винаги препоръчваме включване в последното ни инвестиционно предложение. В случая то е компания QubitTech❗❕