(СКАМ) Arbistar Platform – Арбитражна търговия с криптовалути (СКАМ)

арбистар - арбитражна търговия с криптовалути
Купи и продай криптовалути

ARBISTAR 2.0 – какво представлява тази платформа

Работата ни в Арбистар приключи, останахме изключително доволни и изкарахме над 500% печалба от нашите инвестиции – напълно пасивно. Ако сметнем и партньорската ни мрежа процентите отиват над 1000% възвращаемост за период от 2 години, което смятаме като един прекрасен резултат. Споделихме за компанията с Вас преди повече от 2 години, което доказва нашата система на работа.  Арбистар вече е измама и НЕ съветваме никой да се включва! Моля запознайте се с нашата система на работа в раздел “обучения” и погледнете последната инвестиционна възможност, която сме споделили с Вас, тя е все още активна.   11.10.2020 г.

Присъединете се към нашата инвеститорска Телеграм група, в която ще получавате първи информация за текущи и бъдещи актуални инвестиционии компании и потенциални алткойн сигнали за удвояване на вашият капитал.

Купи и продай криптовалути

 

Старт на втората и по-добра част на проекта. – 5.3.2019г.

Първата част бе успешна като следим проекта от повече от година!

 

Платформата извършва арбитраж по автоматизиран начин. Арбитражът се нарича “безрискова търговия”. Това е най-сигурният начин за натрупване на Биткойн, тъй като функцията на софтуера е да купува криптовалута на по-ниска стойност от една борса и да продава същата на по-висока цена в друга борса.

 

Това е алгоритъм за работа в борси за търговия с криптовалути, така нареченият арбитраж. Ботът не прави търговия, а арбитраж!

Каква е разликата между, абитраж и търговия и какви възможни проблеми са предвидени?

При търговията са важни нивата на определените валути, съответно риска е много голям, при арбитража риска е сведен до 0. Съответно този бот следи за стойността на определени криптовалути в различни борси, като закупува валута от борсата с най-ниска цена и я продава на друга борса, съответно с по висока цена.
Предвидени са следните варианти, които могат да доведат до знак минус на сделката! Първият такъв вариант е когато има забавяне в блока на между две различни борси на сделка. Всеки път когато стигне до сделка бота, първо се допитва до главният сървър, дали сделката е реална и на същата стойност. Тоест сделки под 3% печалба не се осъществяват! Съответно бота изчаква сигнал дали да се насочи към друг ексчейндж или да остане в същата борса и да изчака за следваща сделка. В този момент, когато има натрупване на сделки и в дадената борса за търговия има 3 сделки, а чакат 4 бота, четвъртият бот автоматично получава сигнал от главният сървър да се пренасочи към борса с друга сделка.

Какви са възможностите за инвестиция?

Втората част на проекта е насочена към по-дребните инвеститори и дава огромно улеснение за работата с платфората.

Има 2 вида инвестиции:

Лична инвестиция и обществена такава. (Личен бот и бот на общността.)

ЛИЧЕН БОТ – Минимална инвестиция 5000 Евро за 2 години като сумите, които можем да депозираме в различните 13 борси, с които е настроен да работи бота са неограничени, следователно и нашите печалби също могат да бъдат огромни.

БОТ НА ОБЩНОСТТА – Минимална инвестиция 300 евро в Биткойн (безсрочно) – Начисления по около 0,5-1% дневно от инвестираната сума, като процент от нашите печалби отиват при собствениците на интелигентния софтуер.  Имаме опцията вместо да ни се изплащат начисленията всяка събота, да ги реинвестираме и да развиваме акаунтите си в системата. Получава се т.н сложна лихва и покачване на печалбите всяка седмица!

 

 

Каква е разликата и какви са рисковете?

При личният бот, Вие сами държите криптовалутите си в различни борси. Давате достъп чрез специални API KEYS кодове, на бота, който извършва търговията вместо Вас. Шанса да Ви откраднат Биткойна е сведен до минимум.

При общественият бот процедурата е стандартна. Изпращаме Биткойна си на компанията, а тя от своя страна извършва търговията, взима между 20 и 30% от печалбата ни, а остатъка ни го превежда всяка Събота.

Хубавото тук е, че този тип търговия функционира и при големи спадове в цените на криптовалутите, тъй като разликата в цените на им в отделните борси винаги ще бъде на лице поради ред причини.

Как всички печелят, нали винаги трябва да има и губещи?! – В крипто индустрията губещите са огромен процент от общото количество участници. За да печелим ние чрез този бот, много хора, търгуващи индивидуално губят доста пари и в последствие се отказват.

 

 

Още един голям плюс – Прозрачен екип

 

Страхотни бонуси от изграждането на екип в платформата

 

 

Извод

Тази платформа определено за нас има добро бъдеще. Още повече, че се намираме в зародиша на нейното развитие, или по-скоро в стартирането на втората и подобрена част. Дори и да свърши като повечето стандартни ботове за търговия, от които се различава доста и искрено ни съмнява, то поне поради факта, че се намираме в самото и начало ще имаме възможността да не загубим средства и да увеличим Биткойна си няколко пъти! 

За въпроси и нужна от допълнително информацията можете да се свържете с нас чрез нашата Фейсбук страница, Имейл адрес: [email protected] 

 

 

 

 

Praetorian Group – ТОП КОМПАНИЯ ЗА 2020г. с всекидневна доходност от 1% до 1,5%, занимаваща се с разпространението, доставката, монтажа и отдаването под наем на АТМ Битомати.  (Битомат – банкомат за покупка и продажба на Биткойни и основните криптовалути.)

пасивни доходи