Биткойн до $ 50,000?

Купи и продай криптовалути

Крис Бърниски предвижда, че Биткойн ще стигне $ 50,000 в следващия бичи цикъл.

Венчър капиталистът предвижда, че Биткойн ще стигне $ 50,000 в следващия бичи цикъл, като Етериум също ще достигне нови висини.

Купи и продай криптовалути

Бърниски, който е партньор в Placeholder Capital, сподели редица публикации в Twitter.

Според него, предсказанието му взема предвид историческия модел на Биткойн, където криптовалутата предлага по-ниска възвръщаемост с всеки следващ бичи цикъл. Бърниски твърди, че дори BTC да е с 50% по-малко волатилен по време на сегашния цикъл в сравнение с миналия, инвеститорите могат да очакват цена от $ 50,000 и мрежова оценка от 1 трилион долара.

Венчър капиталистът също сподели, че движението на Биткойн до $ 50,000 ще окаже влияние върху Етериум. Бърниски добави, че втората по големина криптовалута може да се превърне в обект на внимание сред неизбежната превъзбуда около подобен възход, привличайки огромни инвестиции.

Той посочи, че Етериум може да се насочи към $ 7,500.

Praetorian Group – ТОП КОМПАНИЯ ЗА 2020г. с всекидневна доходност от 1% до 1,5%, занимаваща се с разпространението, доставката, монтажа и отдаването под наем на АТМ Битомати.  (Битомат – банкомат за покупка и продажба на Биткойни и основните криптовалути.)

пасивни доходи