Биткойн портфейл – кой портфейл за криптовалути да избера

bitcoin wallet
Купи и продай криптовалути

Биткойн портфейл – трудният избор за всеки тепърва прохождащ в тази сфера

 

В тази статия ние ще ви предложим няколко от най-добрите варианти за съхранение на Биткойн и други криптовалути.

Купи и продай криптовалути

 

Какво е Биткон портфейл ?

Bitcoin портфейл е приложение или програма, която ви позволява да изпращате и получавате криптовалути. Портфейлите също така следят вашето количството на криптовалути, които се съхраняват в един или повече адреси на bitcoin. Обикновено портфейлите имат функция, която съхранява историята на вашите транзакции.

Има много различни портфейли в различни платформи. Въпреки че всички те имат една основна функционалност, функциите се различават от портфейла до другия, така че е добре да научите повече за това как да изберете Bitcoin Wallet преди да изтеглите портфолиото по ваш избор.

 

Нека започнем от там с каква цел ще бъде създаван портфейла. Вариантите са няколко, като според всеки от тях имаме няколко препоръки.

ДЪЛГОСРОЧНА ИНВЕСТИЦИЯ – тук естествено търсим по-висока сигурност

ТЪРГУВАНЕ – регистрация в онлайн борса, в която ще си държим активите

КРАТКОСРОЧНА ИНВЕСТИЦИЯ – настолен портфейл за компютър/телефон

ИЗПОЛЗВАНЕ НА КРИПТОВАЛУТИ ЗА ЕЖЕДНЕВНИ ЦЕЛИ  – настолен портфейл за компютър/телефон

 

Нашите предложения: КРАТКО, ТОЧНО, ЯСНО

  • За дългосрочна инвестиция: Хардуерен портфейл тип флашка, който не е свързан към интернет Ledger Nano, или Trezor. Прикрепяме линкове за поръчки. Предлагаме и услугата да направим поръчката и доставката вместо вас срещу 10% от цялата сума.
  • Търгуване: Борсата Binance – номер едно за нас.
  • Краткосрочна инвестиция: Нашето предложение е БЕЗПЛАТНА дебитна карта WIREX с приложение тип портфейл към нея за вашите лаптоп и/или телефон. В приложението съхранявате вашите криптовалути и винаги можете да ги обърнете в долар/евро/паунд и да ги използвате без такси на всеки пост терминал, или да изтеглите пари в брой през всеки банкомат. При пазаруване директно с картата дори ви се нчислява 0.5% от похарчената сума като бонус в биткойн баланса ви.  ВИЖТЕ ТУК
  • Използване на криптовалути за ежедневни цели: Тук също ви предлагаме тази услуга. ВИЖТЕ ТУК