BITMAIN ЗАПОЧВА РАЗШИРЯВАНЕ В ЮЖНА АМЕРИКА

bitmain razshirqva deinost
Купи и продай криптовалути

Bitmain се стреми да установи значително присъствие, тъй като си партнира с две биткойн консултантски фирми за майнинг. Междувременно съоснователят Джихан Ву продължава да консолидира участието си в компанията на фона на продължаваща борба за власт.

BITMAIN си партнира с две биткойн консултантски фирми за майнинг в ЮЖНА АМЕРИКА

В съобщение за печата, публикувано в четвъртък (12 декември 2019 г.), Bitmain обяви партньорството си с Bit5ive и Fastblock. И двете компании са консултанти за криптовалута и Bitmain се стреми да ги използва като официални дистрибутори на своя Antminer Bitcoin хардуер в Южна Америка.

Купи и продай криптовалути

Bitmain твърди, че се надява да използва широките контакти, които двете компании имат в региона. Гигантът за добив на биткойн също заяви, че е избрал и двете компании заради техния опит в логистиката, обслужването на клиенти и консултациите.

Коментирайки новите партньорства и неговия ход за продължаване на разширяването на пазара в Южна Америка, изпълнителният директор на Bitmain Ирен Гао отбеляза:

Южна Америка продължава да бъде важен регион за сектора на добив на криптовалути. Нашата колаборация с Fastblock и Bit5ive ще ни помогне да надградим взаимоотношенията си с минната общност на място и да внушим доверие в процеса на продажби на Antminers.

В края на ноември Ву обяви старта на нови попълнения в серията Antminer 17. По време на анонса съоснователят на Bitmain заяви, че новите миньори включват функции за хеш и повишаване на енергийната ефективност.

ДЖИХАН ВУ ВЪЗСТАНОВЯВА КОНТРОЛА

Междувременно Ву продължава да затвърждава контрола си над компанията, като съобщава се, че съоснователят провежда частна среща с ръководителите на Bitmain. На срещата Ву уж подчерта всички текущи бизнес проекти, продължаващи във фирмата.

След трудна 2018 г. и неуспешен старт на 2019 г. , Bitmain загуби значителна част от своето доминиране в биткойн. Компанията обаче търси да подаде IPO в САЩ с колегата си конкурент Ханаан, който вече завършва подобна публична продан.

Отклонявайки се от оперативното си съкращаване от края на 2018 г., Bitmain започна да следва планове за разширяване, разкривайки 33 000 акра помещения за добива си в Тексас. Компанията също така планира да увеличи възможностите си за изчислния с до 50%.

Какво мислите за планираното разширяване на Bitmain на пазара за добив на биткойн в Южна Америка? Уведомете ни в коментарите по-долу.

 

!!!ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ЧРЕЗ ИНВЕСТИЦИИ В КРИПТОВАЛУТИ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ В НАШИЯТ РАЗДЕЛ СЪЗДАДЕН СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС!!! ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И НАУЧЕТЕ КАК ПОСТИГАМЕ НАД 500% СРЕДНА ГОДИШНА ДОХОДНОСТ ОТ СВОИТЕ ИНВЕСТИЦИИ.!!!

pasivni dohodi