BitMonsters – до 25% Пасивен Доход на месец

bitmonsters
Купи и продай криптовалути

BitMonsters – до 25% Пасивен Доход месечно с минимална инвестиция от 100$

Здравейте приятели, искаме да Ви представим новият високо рискова инвестиционна платформа (HYIP), в която избрахме да инвестираме. Нека да започнем с това, че риска при този тип инвестиции е висок и ние не инвестираме повече от 10 до 20% от крипто портфолиото си в един на брой проект.

Стратегията, която ние следваме, е да инвестираме само в новостартирали подобни проекти, първите 3 месеца. (Първи регистрации на 21.6.2022г.). След което само теглим приходите си, докато един ден платформата не затвори врати. (Инвестиция е силна дума..) Проекта е на 1 ден към дата на публикуване на статията. Нови инвестиции ще правим до 90дни след стартиране на проекта.

Купи и продай криптовалути

Важно: ВИНАГИ подобен тип платформи изчезват поради една или друга причина. Участвайте с особено внимание и макар да е банално, не инвестирайте повече от това, което можете да си позволите да загубите!

Можете да изтеглите подробната презентация на BitMonsters от тук! – BitMonsters

Можете да се присъедините в екипа ни от следния регистрационен линк – Линк

Виж всички наши активни предложения за пасивни доходи и диверсифицирай във всяко, което ти допадне! Не слагай всички яйца в една кошница.

Виж още: “Система на работа с високо доходни крипто възможности” – Обща стратегия и правила за участието ни в този тип крипто платформи.

От какво печели платформата според легендата на презентацията?

На следната графика можете да видите всички изброени сектори, в които собствениците на BitMonsters твърдят, че инвестират. Ако това е така, е възможна прилична доходност. Към момента няма солидни доказателства, че се развиват в тези сектори.

Колко печелим ние и как се инвестира?

Пасивната доходност е равна за всички ни, без значение от инвестиционния пакет, който ще вземем. Точно 22,56% месечно по регламент, отново посочен в презентацията и сайта.

Депозит може да се направим от 100$ до 50 000$. Могат да бъдат правени множество отделни депозити.

Разликата е единствено при изграждането на екип, за покачването на ранг в платформата, трябва да увеличаваш и собствения си депозит, което от своя страна помага математически на този тип платформи да работят по-дълго.

Депозити се правят чрез биткойн или usdt. След депозит на определена сума, се закупува ръчно желания инвестиционен пакет. Ако забравите да го закупите, депозита ще стои в акаунта ви, без да получава лихва.

До тук говорихме за пасивната част, нека да напишем няколко реда и за тези, които изграждат собствени екипи и печелят от това занятие. Тук нещата стават сериозни.

Маркетингова част

Афилиейт програмата е супер комбинация от няколко вида бонуси. Ако Вие имате желание да развиете МЛМ структура в този тип високо рискови платформи, това би било доходно занятие.

Важно: Този тип проекти в нашия опит през годините почти винаги се оказват обикновени Схеми на Понци, но понякога екипа и дейността на проекта, са истински и успяват да се задържат на пазара между 1 до над 2 години. (Примери: Arbistar, Icenter bot,Mind Capital, Torque, Praetorian и други.) Това са част от тези, в които ние сме участвали. Има още стотици подобни платформи в миналото, в които чрез нашата стратегия и правила е можело да се изкарат колосални суми.  Ние сме в търсене на подобни проекти, но риска във всички случаи е висок, особено за последните вложители. Най-същественото правило е да си от първите!  Проекта стартира на 21.6.2022г. с официално събитие в Дубай и 2 офиса. 

Директен бонус е процентен бонус от инвестицията на хора, които са се регистрирали директно с Ваш линк и са направили депозит. Процента, който взимате като награда, е директна комисионна от платформата сметната от депозита на Вашият поканен познат/приятел/роднина.

Ранк бонуса е бонус, за който е нужно достигането на определен оборот на инвестиции от цялата ни структура, в комбинация с размера на личния ни депозит. Наградите са увеличени проценти в бонусите, свързани с изграждане на екип както и предметни, или парични според нашият избор. Могат да бъдат разгледани на следния слайд.

Matching Бонуса е много силен бонус, ако имаме хора в екипа, които да изграждат свои екипи. Това е процент от печалбата на нашият екип от изграждане на мрежа. Ако ваш поканен спечели 100$ от маркетинговата програма на проекта, вие ще получите процент от неговата печалба. Това е в най-простичкия му вариант. Съветвам Ви да обърнете сериозно внимание на тази възможност.

Можете да изтеглите подробната презентация на BitMonsters от тук! – BitMonsters

Можете да се присъедините в екипа ни от следния регистрационен линк – Линк

Виж всички наши активни предложения за пасивни доходи и диверсифицирай във всяко, което ти допадне! Не слагай всички яйца в една кошница.

Виж още: “Система на работа с високо доходни крипто възможности” – Обща стратегия и правила за участието ни в този тип крипто платформи.