Бързи пари – HYIP, Пирамиди, Понци схеми, Алчност и още нещо

pravila za investicii
Купи и продай криптовалути

Здравейте скъпи читатели, няма да Ви губим времето в безмислени писанки, а направо ще преминем към темата на тази публикация, а именно “Бързи пари – HYIP, Пирамиди, Понци схеми, Алчност и още нещо”

КРАТКО ЧЕТИВО – КЪДЕ ДА И КЪДЕ ДА НЕ ВЛАГАМЕ ПАРИТЕ СИ

Както вече много от Вас знаят, ние имаме рубрика за изкарване на допълнителни доходи от интернет с и без инвестиция на средства – КЛИК.

Купи и продай криптовалути

Сметнахме за нужно да напишем кратък наръчник с правила, които да спазвате при избор на подобни инвестиционни схеми. Първо искаме да обясним значението на някои от термините, които използвахме по горе.

HYIP – High-yield investment program – Инвестиционна програма с висока доходност

Понци схемаСхема на Понци е термин, който днес се използва за обозначаване на всяка незаконна финансова операция, която обещава високи печалби на потенциални инвеститори. Печалбите не идват от законни инвестиции, а се изплащат на старите инвеститори от парите, които идват от новите инвеститори. Името Понци идва от Чарлз Понци, американец от италиански произход, който през 20-те години на 20 век създава незаконен бизнес модел, посредством който краде милиони от своите инвеститори. ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

СЪВЕТИ ПРИ ИНВЕСТИРАНЕ ВЪВ ВИСОКО ДОХОДНИ ПРОГРАМИ

Високо доходни програми смятаме всички онези програми, които ни носят повече от 10-15% годишна възвращаемост.

Всички съвети имат за цел да избегнем по-горе обяснената “схема на Понци”, защото тя винаги приключва бързо и лошо за всички крайни инвеститори. 

  1. Трябва да има Реален собственик на платформата/инвестиционната компания/, който да застава с имената си пред Вас, инвеститорите му.
  2. Трябва да има реална дейност (дейност от която да идват реалните пeчалби,а не просто някакви празни обещания и теории)
  3. Хубаво е средствата Ви да са разпределени във Ваша лична сметка и да имате достъп винаги до тях. (Например Da.Vinci.pro) 
  4. Избягвайте прекалено големите лихвени проценти ( По наша преценка оптимални такива са 15-25% възвращаемост на месец.
  5. Избягвайте инвестиционни проекти, фирмите зад които са регистрирани в офшорни зони.
  6. Избягвайте платформи, които твърдят, че не носят никакъв риск със себе си!
  7. Свържете се с някой по-вещ от Вас преди да вложите парите си където и да било!
  8. НИКОГА НЕ влагайте всичките си спестявания в един актив,платформа,компания…
  9. ДИВЕРСИФИЦИРАЙТЕ риска – Какво е диверсификация

10. НЕ БЪДЕТЕ АЛЧНИ защото подобни проекти за пасивни, бързи и лесни пари винаги намират своят край.

Последният и най-важен наш съвет е да не бъдете алчни. Алчноста винаги е действала негативно на инвеститорите, особено на тези в интернет и подобни проекти за пасивна доходност от криптовалути и форекс пазарите. 

При възможност изтеглете сумата, която сте вложили първоначално и едва след това развивайте сметките си и реинвестирайте печалбите си.

Чрез следването на тези съвети и нашата рубрика за ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ

!!! ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ЧРЕЗ ИНВЕСТИЦИИ В КРИПТОВАЛУТИ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ В НАШИЯТ РАЗДЕЛ СЪЗДАДЕН СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС !!! ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И НАУЧЕТЕ КАК ПОСТИГАМЕ НАД 500% СРЕДНА ГОДИШНА ДОХОДНОСТ ОТ СВОИТЕ ИНВЕСТИЦИИ. !!!

pasivni dohodi