Coinbase – 1.8 млн вписвания за новата NFT платформа

Coinbase 1.8 млн вписвания за новата си NFT платформа
Купи и продай криптовалути

Списъкът на чакащите за Coinbase NFT, пазар за NFT-та, вече е има над 1,8 милиона регистрации и това е за по-малко от 56 часа, откакто крипто борсата обяви предстоящото стартиране на услугата.

Очаква се тя да отвори преди края на годината, като според първоначалното съобщение Coinbase NFT „ще направи листването, закупуването, показването и откриването на NFT по-лесно от всякога“.

„Точно както Coinbase помогна на милиони хора за първи път да получат достъп до Биткойн по лесен и надежден начин – ние искаме да направим същото за NFT“, казаха от компанията.

Купи и продай криптовалути

По време на пресата броячът на списъка на чакащите за Coinbase NFT е достигнал 1,868,216 и с такова темпо на регистрациите може да надмине 2 милиона до края на деня – при условие че техническите проблеми не забавят процеса.

„Получаваме МНОГО регистрации – толкова благодарим за целия ви интерес“, написа вицепрезидентът на отдел продукти на Coinbase Sanchan Saxena а в Twitter в сряда. „Виждаме безумни натоварвания на нашите сървъри и нашият екип работи усилено, за да разреши това.”

Въпреки че има малко информация относно таксите, които компанията може да натрупа от новия бизнес, тези „безумни“ числа могат да се превърнат в изключително печеливш нов бизнес за Coinbase.

OpenSea и Rarible са настоящите оператори на пазара на NFT. Двамата са отговорни за общия обем на търговията от 6,8 милиарда долара през третото тримесечие на 2021 г., като OpenSea допринася с повече от 99% за тази цифра, според последния доклад на компанията за анализи на блокчейн CoinGecko.

Данните от DappRadar показват, че през последния месец OpenSea е имала средно 261,050 активни потребители, които са извършили общо 2,49 милиона транзакции на стойност 3,02 милиарда долара.

Това несъмнено са впечатляващи цифри за зараждащата се NFT индустрия.

Автор: Милица Димитрова – събскайбни се към моя CRYPTO Седмичник с най-важните новини от седмицата

 

Присъединете се към нашият Telegram канал за още полезно съдържание

Последвайте ни тук

Telegram канал

Telegram чат

Instagram

Facebook група