Coinbase добавя Dogecoin през следващите 6-8 седмици

Coinbase мисли да събере $1.25В чрез облигации само месец след като стана публична
Купи и продай криптовалути

CEO-то на Coinbase, Brian Armstrong, сподели във вторник, че крипто борсата ще добави meme койна Dogecoin в листата си от валути.

По време на earnings call той каза: “Планираме да листнем DOGЕ в следващите 6-8 седмици”. 

Съобщението на Dogecoin дойде в отговор на запитване от потребител на име Jordi Y, който бе попитал за това на форум в стил Reddit, където Coinbase беше поискал въпроси от своите акционери. Други също са гласували за предложението и ето, че то ще стане реалност.

Купи и продай криптовалути

Друг популярен въпрос във форума се отнася до гледната точка на Coinbase за децентрализирани борси (DEX). Армстронг заяви, че компанията е “много развълнувана” от децентрализираните финанси (DeFi), но спомена малко подробности за конкретната стратегия на Coinbase.

В отговор на въпрос във форума за таксите на Coinbase, които са по-високи от някои борси, CFO-то Alesia Haas каза: “Ние не се опитваме да спечелим с такси. Ние не се опитваме да се конкурираме с такси. Ние се състезаваме да бъдем най-доверени (да предоставим доверие и сигурност)”.

По време на срещата CFO-то също спомена, че планират да похарчат 12-15% от чистата печалба за реклами на компанията. Конкретно тя каза: “движим се по-бавно отколкото желаем по отношение на международния фронт”.

Armstrong сподели, че води преговори с Washington, DC, по отношение на подобряване на регулациите за крипто.

Автор: Милица Димитрова – събскайбни се към моя CRYPTO Седмичник с най-важните новини от седмицата

Присъединете се към нашият Telegram канал за още полезно съдържаниепасивни доходи от криптовалути

Последвайте ни тук

Telegram канал

Telegram чат

Instagram

Facebook група