Coinbase на път да добави още 3 нови алткойна. Кои са те?

Три алткойна биха могли да бъдат готови за изненадващ скок, след като получат подкрепа от топ крипто борсата - Coinbase.
commercial illustrator
Купи и продай криптовалути

Три алткойна биха могли да бъдат готови за изненадващ скок, след като получат подкрепа от топ крипто борсата – Coinbase.

Присъединете се към нашият Telegram канал за още крипто новини 

пасивни доходи от криптовалути

Купи и продай криптовалути

В нова блог публикация Coinbase разкри, че потребителите му вече могат да депозират Polygon (MATIC), Skale Network (SKL) и SushiSwap (SUSHI) в своите акаунти в Coinbase Pro.

Поддръжката за трите криптовалути ще бъде достъпна във всички поддържани юрисдикции, с изключение на SUSHI, която няма да се поддържа в щата Ню Йорк. Търговията ще започне на 11-ти Март, на или след 9:00 ч. тихоокеанско време, след като бъдат изпълнени условията за ликвидност.

След съобщението на Coinbase и трите крипто актива започнаха търговия в зелена територия.

Skale Network (SKL), блокчейн протокол, който позволява на разработчиците да създават и осигуряват децентрализирани вериги, които са напълно съвместими с Етериум, е в разгара на масово рали. Към момента на писане, алткойнът е нараснал с 58% за последните 24 часа според данни от CoinMarketCap.

Цената на решението за мащабиране Polygon също се увеличава, след като отчете печалби от близо 30% за същия период от време.

Децентрализираният обмен SushiSwap започва да генерира инерция, тъй като е нараснал с 5% за последните 24 часа.

Coinbase подчертава, че MATIC, SKL и SUSHI са налични само в Coinbase Pro. Крипто борсата отбелязва, че ще направи отделно съобщение, ако реши да изброи трите алткойна на Coinbase.com.

Преди внезапния листинг на MATIC, SKL и SUSHI, Coinbase направи продължителна пауза за добавяне на нови монети към своя списък с поддържани такива.

През декември Coinbase добави – Bancor (BNT), протокола за търговия Synthetix (SNX) и платформата за децентрализирано финансиране (DeFi) Aave.

Присъединете се към нашият Telegram канал за още крипто новини 

пасивни доходи от криптовалути

Последвайте ни тук

Telegram канал

Telegram чат

Instagram

Facebook група

Facebook страница