Coinbase листва криптовалути с феноменална скорост

Coinbase 1.8 млн вписвания за новата си NFT платформа
Купи и продай криптовалути

След години на застой, Coinbase започна да трупа все нови и нови криптовалути в кошницата си. При това с невиждана досега скорост.

Coinbase, компанията, която наскоро стана публична, бе лидер в много класации, но изоставаше в една – листване на нови токени. Това стана ясно през 2017, когато въпреки ICO бума, в платформата бяха налични само броени токени. Въпреки това Binance предлага огромно разнообразие от стотици валути.

💣Прочете ли CRYPTO Седмичник? – топ новина: Край на бичия пазар или не?

 

Купи и продай криптовалути

2021 обаче даде нов старт на Coinbase. През цялата 2020 компанията е добавила 21 нови токена в платформата си, но за първите шест месеца числото е 29 нови криптовалути. Сред тях са Polkadot и SHIB. Това са повече активи, добавени за шест месеца от всякога за компанията. Coinbase добави и Dogecoin, който бе желан от много клиенти, а също и служители на компанията.

Забързването на скоростта при добавянето на нови валути е от голямо значение както за потребителите, които получават повече избор, така и за самите проекти. Съществува т.н. “Coinbase ефект”, който се отразява положително на всеки нов листнат токен, а съответно и на неговите създатели.

По време на първия си earning call, CEO-то Brian Armstrong сподели: “Трябва да ускорим процеса, чрез който преглеждаме активите и ги добавяме към сайта, защото бързо ще дойде момент, в който те са толкова много, че няма да можем да се справим”

В tweet Armstrong написа, че целта е да листнат “всеки актив, където това е легално”. В резултат мнозина коментираха кой проект “трябва да” бъде листнат в крипто борсата.

Автор: Милица Димитрова – събскайбни се към моя CRYPTO Седмичник с най-важните новини от седмицата

 

Присъединете се към нашият Telegram канал за още полезно съдържание

Последвайте ни тук

Telegram канал

Telegram чат

Instagram

Facebook група