Coinbase отново е номер 1 приложение в Apple Store в САЩ

Coinbase отново е номер 1 приложение в Apple Store в САЩ
Купи и продай криптовалути

Мобилното приложение на Coinbase в момента е най-популярното приложение на App Store в Съединените щати, изпреварвайки TikTok, YouTube и Instagram.

Crypto.com, друга популярна крипто борса, също е в класацията на App Store, според SensorTower.

Приложението за iOS на Coinbase, което стартира през юни 2014 г., е имало почти 1,5 милиона изтегляния до момента, с внезапно увеличение на изтеглянията през последните 48 часа. Във вторник, 26 октомври, Coinbase беше 11-ото най-популярно приложение в App Store на Apple в САЩ.

Купи и продай криптовалути

Данните от SensorTower също показват, че Coinbase в момента е второто най-популярно приложение в Google Play Store, с приложението Square’s Cash на номер 5 и Crypto.com на номер 7.Завръщането на Coinbase в горното ниво на класацията на App Store съвпада с ралито за меме монета Shiba Inu, която стана достъпна на борсата през септември. Базираната на Ethereum криптовалута напоследък повиши цената си, като вчера доситгна нова рекордна цена.

Това не е първият път, когато приложението за iOS на Coinbase оглавява класациите на App Store в САЩ.

То достигна позиция номер едно в App Store на Apple в САЩ на 10 май тази година, както и през декември 2017 г. Приложението също се класира на второ място през април, веднага след като акциите на Coinbase дебютираха в Nasdaq.

По-рано този месец Coinbase обяви предстоящото стартиране на Coinbase NFT, пазар за NFT токени. Към момента на пресата има над 2,4 милиона души в списъка на чакащите за услугата.

Автор: Милица Димитрова – събскайбни се към моя CRYPTO Седмичник с най-важните новини от седмицата

 

Присъединете се към нашият Telegram канал за още полезно съдържание

Последвайте ни тук

Telegram канал

Telegram чат

Instagram

Facebook група