Coinbase предлага нова опция за закупуване на Биткойн с PayPal

Coinbase предлага нова опция за закупуване на Биткойн с PayPal
Купи и продай криптовалути

Клиентите на Coinbase в САЩ вече могат да купуват крипто от борсата чрез дебитни карти и банкови сметки, свързани с PayPal.

„Закупуването на крипто трябва да бъде лесно и удобно” се казва в съобщението, обявяващо новината и се добавя: „Знаем, че очаквате по-бързи и безпроблемни начини за извършване на крипто покупки.”

Как точно ще работи системата?

Coinbase току-що стана публична чрез директно листване на 14 април. Компания е известна със своето мобилно приложение, чрез което лесно се купуват и продават различни криптовалути. С тази последна интеграция клиенти в САЩ със съществуващ акаунт в PayPal могат да започнат да правят транзакции в Coinbase веднага.

Купи и продай криптовалути

Нещо повече, няма изискване тези клиенти да предоставят на Coinbase информация за банкова сметка. „Можете да продължите да използвате PayPal за сигурно управление на вашата информация“, се добавя в прессъобщението.

След като потребителят избере съответната криптовалута, която иска да закупи, трябва да натисне „добавяне на опция за плащане“ в приложението Coinbase и да избере PayPal. След като потребителят влезе в PayPal, той може да добави дебитна карта или банкова сметка, свързана със сметка в PayPal.

Използвайки своя PayPal акаунт, потребителите ще могат да направят покупка на крипто до $ 25 000 всеки ден.

През следващите месеци Coinbase очаква да разшири тази услуга и в други региони по света като Канада, ЕС и Великобритания.

пасивни доходи от криптовалути

Присъединете се към нашият Telegram канал за още полезно съдържани

Последвайте ни тук

Telegram канал

Telegram чат

Instagram

Facebook група

Facebook страница