Крипто борса в Турция потъна в мрака – Thodex

Крипто борса в Турция потъна в мрака - Thodex
Купи и продай криптовалути

Високата инфлация, нарастващото безпокойство и идеите на турското правителство за регулации на крипто борсите набира скорост. В резултат на това или на други външни фактори крипто борсата Thodex затвориха внезапно врати, заключвайки средствата на клиентите си и давайки незначителна информация за причината.

Турската борса за криптовалута Thodex внезапно спря търговията без предварително съобщение. Средствата на 391 000 активни търговци са заключени. Компанията затвори целия customer support, a CEO-то Faruk Fatih Özer е напуснал страната вечерта преди затварянето, изтривайки всички свои акаунти от социалните мрежи.

Евентуалната сума на затворените средства в Thodex е между $2-$10В. 

Купи и продай криптовалути

В периода от 15 март до 15 април, малко преди да започне поредният ръст на Dogecoin, борсата проведе изключително успешна маркетингова кампания, награждавайки всяка нова регистрация със 150 DOGE. 

Също борсата позволяваше търгуване на DOGE на отстъпка от $0.11 на 14 април. Но DOGE струваше $0.42 на 16 април.

Съобщава се, че хиляди нови потребители са били активни в борсата и обемът на търговията ѝ в събота достигна дневен рекорд от $1,37В, най-високата дневна цифра през последната година, според данни от CoinGecko.

пасивни доходи от криптовалутиПреди седмица и половина Турското правителство издаде заповед за забрана на разплащанията с криптовалути. В резултат на това много от турските банки спряха партньорство с чуждестранни крипто борси, разчитащи на местни fintech компании за предоставянето на услугата на местния пазар.пасивни доходи от криптовалути

Присъединете се към нашият Telegram канал за още полезно съдържани

Последвайте ни тук

Telegram канал

Telegram чат

Instagram

Facebook група

Facebook страница