(ИЗМАМА) DaVinci – робот с изкуствен интелект носещ до 30% пасивен доход на месец (СКАМ)

pasiven dohod
Купи и продай криптовалути

Какво е DaVinci и как може да подобри качеството ни на живот

Работата ни в DaVinci приключи, останахме доволни от общата работа на софтуера до момента, в който не се случи големия спад на пазарите преди няколко месеца. Тогава изгубихме част от депозита си, който преди това бе покрит от около 50% печалба и излязохме на 0. Ако сметнем и партньорската ни мрежа процентите печалба отиват около 50% възвращаемост, което отново смятаме като успешна инвестиция. В DaVinci вече НЕ Ви съветваме да се включвате! Моля запознайте се с нашата система на работа в раздел “обучения” и погледнете последната инвестиционна възможност, която сме споделили с Вас, тя е все още активна.  11.10.2020 г.

Присъединете се към нашата инвеститорска Телеграм група, в която ще получавате първи информация за текущи и бъдещи актуални инвестиционии компании и потенциални алткойн сигнали за удвояване на вашият капитал.

Купи и продай криптовалути

DaVinci е робот с изкуствен интелект носещ до 30% изцяло пасивен доход на месец, търгувайки 6 валутни двойки на Forex.

Способността да водиш щастлив живот се постига, не се намира!
Приятели, ние от Crypto Mania Bulgaria постигнахме, завършихме и продължаваме да развиваме този прекрасен проект, който помага на всички нас да водим един по-щастлив живот с изцяло 100% пасивен доход ежедневно, вече в продължение на 2 години.

Има ли риск да загубя парите си и реално къде стоят те

За да участва, който и да било от нас във Форекс пазарите е нужно да има отворена и захранена сметка в някой брокер. Точно това ще направим и тук. Сметката трябва да бъде MT4 Pro-Cent, USD, 1:500

Захранването на сметката, с която ще борави робота, става по много начини някои от които са:

Bitcoin, Ethereum, Visa/MasterCard, Skrill, Perfect Money , AdvCash и др.

 

!!!В ТАЗИ СМЕТКА ЩЕ СТОЯТ ПАРИТЕ НИ, С КОИТО РОБОТА ЩЕ ТЪРГУВА КАТО РОБОТА (DAVINCI) ЩЕ ИМА ДОСТЪП ДО СРЕДСТВАТА НИ САМО ЗА ДА ТЪРГУВА С ТЯХ,А НЕ И ДА ГИ ТЕГЛИ. РИСКА ОТ ТОВА ДА БЪДЕТЕ ОГРАБЕНИ ТУК ГО НЯМА И ТОВА Е МНОГО ВАЖНО!!!

Колко струва робота на DaVinci и за колко време е лиценза му

Най-малкия лиценз е на стойност от 250 долара за 1 година като бота може да оперира с до 2000$ в брокерския акаунт. Лицензите се закупуват само чрез ЕТЕРИУМ.

По същата схема вижте и останалите варианти.

licenzi za davinci

 

Автоматизация на търговията  и регистрация във VPS Сървър

Простичко казано за да може робота да Ви вади пари абсолютно сам и да търгува със средствата ви в брокерския акаунт, то той трябва да бъде свързан с подобен сървър, за да няма нужда от постоянно работещ компютър.

 

Ако и Вие сте търсачи на нови изживявания и търстите инструмент, който да Ви помогне да водите по-щастлив живот в краткосрочен и дългосрочен план, инструмент, който да Ви даде възможност да разполагате с повече свободно време за семейството и приятните неща, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще Ви снабдим с всичката нужна информация за това как да станете наш партньор и да успяваме заедно за един по-щастлив живот!
Успех!
Ще се срещнем на върха!

 

!!! ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ЧРЕЗ ИНВЕСТИЦИИ В КРИПТОВАЛУТИ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ В НАШИЯТ РАЗДЕЛ СЪЗДАДЕН СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС !!! ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И НАУЧЕТЕ КАК ПОСТИГАМЕ НАД 500% СРЕДНА ГОДИШНА ДОХОДНОСТ ОТ СВОИТЕ ИНВЕСТИЦИИ. !!!

pasivni dohodi