ELECTRONEUM – ” Мобилната криптовалута на бъдещето “

електронеум цена
Купи и продай криптовалути

Какво е електронеум ?

Електронеумът е криптовалута, изградена върху собствената си блок верига, произлизаща от биткойн. Валутата е изградена с конкретната цел да улови пазарите на мобилни игри и онлайн хазартни игри. Проектирана е с удобство за мобилни телефони, бързи транзакции и лесни за употреба микроплатформи. Символът ,който се използва за обозначаване е ETN.

Доста добре звучат обещанията на създателите му. Те гарантират неговото поскъпване през тази и идните няколко години ,тъй като криптовалутата е предназначена за много широка по мащаб аудитория. По това и се различава от всички останали предшественици. Тя е изградена да се добива по много лесен начин без извънредно натоварване на устройствата за добив на валутата. В същото време предлага новаторска лекота на използване от мобилни телефони и неинформирани потребители.

Купи и продай криптовалути

Подобни обещания сме слушали в доста различни проекти ,но тук имаме чувството ,че всичко ще е различно !

Добив на електронеум – ИЗКАРАЙТЕ ПАСИВНО ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ

 

На 5.3.2018 година влезе в сила мобилното приложение на платформата. То добива електронеум докато работи на заден фон и интересното тук е ,че все едно не работи. Приложението е включено от вчера на моя личен мобилен телефон HUAWEI MATE 10 и до момента не е покачило нито с градус работната температура на апарата. Създателите на приложението твърдят ,че телефоните не са създадени да “копаят” стандартните криптовалути и това ги е накарало да създадат иновативна система на добив ,която да позволи на всеки желаещ да се включи в системата. А когато нещо е толкова лесно достъпно и би могло да стигне до огромна аудитория има идея то да се оскъпи идните месеци.

ДОХОДИ

Към момента мобилното приложение за майнинг се използва от 46,324 души от цял свят. За 12 часа телефонът ми е добил 0.92 ETN , което се равнява на около 10 стотинки. Нещо друго ,което бих искал да вмъкна е ,че при работа на Viber ,или Telegram приложение телефонът издава предупреждение за висок разход на енергия и моли приложенията да бъдат изключени.

При Electroneum това го няма и батерията държи доста стабилно ниво. Все пак това е мой кратък опит и е хубаво да опитате и вие !Приложението е с краткото наименование както и криптовалутата ,която представя . – ELECTRONEUM След регистрация ви се предоставя Реферален QR код. Към момента има игра ,в която минимума е 5 реферала на акаунт. Веднъж достигнати имате шанс да спечелите 5000 броя от монетата. Криптовалутата също може да се добива и от настолен компютър ,но тази тема лично за мен е скучна и всеки може да открие как става това в официалният им сайт.

Ако има желаещи да изпробват приложението можете да ме подкрепите като използвате моят код : 5342BB 

Какво прави Електронеум различен?

По какво още се различава тази валута от всички останали на пазара? Защо трябва да използвате electroneum ,а не биткойн, етереум, или други алткойни? 

Монетата има максимален заложен брой в обръщение 21 милиарда.От там следва самото количество ,което може да се използва в транзакциите да има два десетични знака за разлика от биткойн ,при който едно Сатоши е 0.00000001 БТК .Това придава повече простота и разбираемост на ETN от потребителите. Електронният портфейл на електронеум е уникално проектиран и изглежда супер готин и лесен за работа на всеки мобилен телефон, като през него е и опцията за добив ,за която говорихме по горе. Съветвам ви да го изпробвате още сега!

Валутата позволява бързи микро-транзакции и Electroneum може лесно да се прехвърля между различни игри, приложения и потребители.

Електронеум разчита на своя собствен целеви блок – за разлика от много други криптовалути, които се основават на съществуващи блокове като Ethereum. Блокчейнът на Electroneum се основава на оригиналния изходен код на bitcoin.

Кой стои зад Електронеум?

Електронният им албум описва екипа като “опитен екип от софтуерни разработчици”. Екипът е ръководен от Ричард Елис, който има 20+ годишен опит в дигитална агенция, наречена SiteWizard. През 2013 г. Елис основава Retortal. Като главен изпълнителен директор на Retortal, Ellis предлага маркетинг в социални медии на различни компании – включително компании на Fortune 500 като Herbalife и Avon. Retortal се оценява днес на над $ 50 милиона долара, а софтуерът се използва ежедневно от стотици хиляди хора по света.

Името на валутата и фирмата между другото произлиза от електрона, на който разчитат всички криптокомпютри.

Електронеум съобщава, че започва да работи върху собствената си криптовлута още през август 2015 г. Те са използвали кода на отворения код на Биткойн като база за валутата си. Електронеум всъщност не си е имал име доста месеци, но в крайна сметка е наречен Electroneum. До юли компанията официално се е формирала под името Electroneum Ltd. и започва активно да популяризира своя проект.

Официален сайт на платформата

Ако статията ви е харесала моля последвайте ни в Twitter и харесайте нашата Фейсбук страница  за да не изтървате нищо свързано с криптовалутите! 

При интерес към мобилното приложение бихме искали да ви помолим да изпозлвате рефералният ни код: 5342BB, чрез който имаме шанс да спечелим 5000 броя от монетата! Благодарим ви предварително.