Ethereum ще достигне $ 2500 тази седмица, казва съоснователят на Moonrock Capital

Ethereum ще достигне $ 2500 тази седмица, казва съоснователят на Moonrock Capital
Купи и продай криптовалути

Докато Bitcoin счупи предишния си рекорд от $58 258 през уикенда, Ethereum все още се бори да тества 2 000 долара.

Присъединете се към нашият Telegram канал за още крипто новини 

пасивни доходи от криптовалути

Купи и продай криптовалути

Simon Dedic, съосновател и управляващ партньор в Moonrock Capital, вярва, че нещата ще се променят за втората по големина криптовалута в света още тази седмица.

Dedic прогнозира, че Ethereum ще достигне $ 2500 още през тази седмица. Той направи изявлението си в Twitter преди два дни, по времето, когато цената в рамките на деня бе около 1943 долара за брой. Към момента на писане на тази статия Етериум се търгува на цена от $1,790.

Dedic не е единственият, който е положително настроен за цената на Ethereum.

Крипто анализаторът и инфлуенсър Карл Мартин също сподели своето положително настроение по темата в Twitter. В неговия случай той подкрепи твърденията си с технически анализ.

Междувременно Скот Мелкер, друг крипто анализатор и търговец в Texas West Capital, изрази мнение, че нещата изглеждат много добре за дигиталния актив със силно търсене от инвеститорите.

На фона на положителните настроения относно бъдещата цена на Ethereum, разработчиците активно работят за решаване на проблемите на мащабируемостта на мрежата и високите проблеми с таксите за газ. С мащабируемост само след няколко седмици, доверието на инвеститорите в бъдещето на Ethereum ще се засили.

Присъединете се към нашият Telegram канал за още полезно съдържание

пасивни доходи от криптовалути

Последвайте ни тук

Telegram канал

Telegram чат

Instagram

Facebook група

Facebook страница