(ИЗМАМА) FUTURAMA NFT CryptoCans – Блокчейн в изкуството и възможност за инвестиция

FUTURAMA NFT CryptoCans: блокчейн в изкуството и възможности за инвестиции
Купи и продай криптовалути
През 2021 г. разпространението и използването на NFT токени нараства. През 2017 г. целият пазар на NFT струваше не повече от 42 милиона долара. До края на 2020 г. той е нараснал със 705% и е достигнал 338 милиона долара, според последните оценки на Nonfungible.com. Има ли смисъл да казваме, че растежът в NFT сектора ще се увеличи експоненциално през 2021 г.?
Сега NFT се свързва не само с инвеститори на дребно и известни представители на крипто индустрията, но и  организации, които не са пряко свързани с крипто индустрията, например Националната баскетболна асоциация.Според известния актьор и звезда от „Стар Трек“, Уилям Шатнър, NFT е бъдещето и го нарича “монетата на новата реалност”.Следователно NFT се превръща в символ на сливането на изкуството и технологиите, нов пазар, където уникални произведения на изкуството се създават и разпространяват чрез технологията на “незаменими символи” (NFT), която е основата.Така че, за разлика от криптовалутните монети, NFT са уникални и незаменими. Те работят на принципа на нумезматиката.Подобно на бейзболни карти, оригинална рисунка на Пикасо или физически епизод от карикатура на Дисни от 1955 г., NFT са проектирани да бъдат единствената реалност в един свят, който е станал дигитален. Това може да е цифров или дори физически обект.

NFT предоставя на художника свободата да създава изкуство, а на купувача официалното право да притежава този предмет на изкуството, което е много ценно във време, когато всеки може да изтегли и запази произведение на изкуството „незаконно“. Според художника Робърт Алис, NFT е най-голямото преразпределение на властта и контрола върху изкуството в ръцете на художника от времето на Ренесанса и печатната преса. В търсене на нещо наистина уникално на пазара на NFT,  случайно се натъкнахме на проекта. FUTURAMA CryptoCans и инвестиционното му подразделение Futurion.

През март 2021 г. разработчикът на колекционерски предмети FUTURAMA NFT CryptoCans пусна първия от поредицата уникални колекционерски цифрови токени  NFT. Както разбрахме, колекцията FUTURAMA NFT CryptoCans е разработена от края на 2017 г. до днес. Творческото сътрудничество със световноизвестни художници несъмнено е допринесло значително за съвременното цифрово криптографско изкуство. Колекцията е създадена в стила на анимационния сериал Futurama като почит към сериала и създателите му. Но за разлика от обикновения паразитизъм върху една идея, колекцията развива и разширява вселената на поредицата, задвижва я през призмата на модерността.

Купи и продай криптовалути

FUTURAMA NFT CryptoCans съдържа много алюзии, реминисценции и препратки към цялата световна култура и по-специално до най-видните и представители. Той също така дава отговори на въпроси за връзката между основните технологии и изкуството. Според създателите в колекцията те са се опитали да отразят идеята си какво очаква бъдещето с развитието на блокчейн технологиите през следващия век.

Проектът FUTURAMA NFT CryptoCans може да се превърне в едно от основните събития на пазара на NFT през 2021 г. За разлика от други NFT проекти, които безскрупулно “произвеждат” нови NFT, CryptoCans имат уникален формат, собствена история на създаване, работят върху създаването на цялостна екосистема Futurama, както и големи перспективи за развитие на икономиката около колекцията.

Прочетете цялостната концепция на FUTURAMA и инвестиционното подразделение на компанията от това подробно ревю: https://www.cryptomaniabg.com/blog/futurion-finance-nft-and-defi-passive-income/

При желание да инвестирате в NFT и CryptoArt секторите, в комбинация с DEFI, Farming, инвестиции в токенизирани акции и други нашумели високодоходни инструменти, можете да го направите с минималната сума от 100$ в Биткойн, Етериум, Лайткойн, USDT, Ripple и BNB.

Доходността към момента е около 25% на месец. 

Нищо, от представената информация и гледни точки в сайта, не бива да бъде приемано като финансов съвет. Ние Не сме финансови консултанти и винаги можем да сгрешим, взимайте информиран избор за решенията си!

 

Присъедини се тук: https://futurion.finance/auth/registration/71pVkS

Източник: Forbes