(ИЗМАМА) Futurion Finance – NFT и DeFi базиран проект за пасивни доходи

Купи и продай криптовалути

Futurion Finance е следващата възможност за изцяло пасивни доходи, в която избрахме да инвестираме, част от екосистемата на Futurama. Фокусирани към CryptoArt и NFT технологиите, към момента на писане на статията, проектът е на месец от своето развитие, а набира добра популярност между различни лидери на екипи по света. По отношение на стратегията ни за работа с подобен вид ВИСОКОРИСКОВИ платформи, сме спазили всички нужни критерии и правила. Нужно е и Вие да спазите основните правила, когато пристъпите към направа на депозит в този, или в който и да било друг подобен проект, а те са:

Никога не инвестирайте сума в инвестиции с висок риск, която да не можете да си позволите да загубите без да промените стандарта си на живот.

Купи и продай криптовалути

Никога не инвестирайте голям процент от криптовалутите, с които разполагате, в една платформа, диверсифицирайте правилно с нас.

Никога не се поддавайте на алчност, защото подобен тип платформи, дори и да имат реална дейност, рано или късно намират своя край.

Нищо, от представената информация и гледни точки в сайта, не бива да бъде приемано като финансов съвет. Ние Не сме финансови консултанти и винаги можем да сгрешим, взимайте информиран избор за решенията си.

Нека пристъпим към всички характеристики, с които разполагаме за Futurion Finance.

Чисто идейно, Futurion споделя изградена напълно нова концепция в този тип инвестиционни проекти, не е стандартния крипто трейдинг бот, или търговия с криптовалути, битомати и прочие. Интересно е да се проучи, защото наистина са възможни големи печалби в индустрията, в която казват, че работят.

За регистрация в проекта: https://futurion.finance/auth/registration/71pVkS

 

Базовата концепция на FUTURAMA

Futurama обединява много интересни идейни функции и нови възможности, които бихме могли да разгледаме и индивидуално, защото са наистина доходоностни.

Много разнообразна екосистема на проекта, която можем да разгледаме детайлно:
Futurama.Ai, NFT MarketPlace, Futurion Finance Coin, FuturEX, FuturionSynergy, Крипто дебитна карта Futurion, собствен индекс NFT и още.

Децентрализиран NFT пазар. Това е една от водещите екосистеми с отворен код, базирани на блокчейна на Етериум, също така това е напълно децентрализирана, автономна органиация, създадена през месец Април 2021г.

Те управляват FuturCast Protocol и финансовите рискове при NFT CryptoCans, показвайки прозрачност, стабилност и ефикасност на работа.

Правата за менажиране са дистрибутирани между всичко собственици на Futurama NFT CryptoCans token и фондацията Futurion.

Всички сектори на Futurama, като инвестиционният и MLM сектор в случая са именно секторите, чрез които ние ще се включим към цялостната идея на екипа, за който ще поговорим в следващия абзац.

 

Екип на Futurion Finance

Нека започнем от най-важната личност в случая – Michel Courtine. CEO и съосновател във FUTURION FINANCE. Френски предприемач, финансист, блокчейн експерт и технически разработчик. Michel Courtine е един от основателите на UMI Coin. Можете да разгледате всичко, с което се занимава и да проверите цялата му биография.

Ето и контакт с него: https://fr.linkedin.com/in/michak

Andrew Ratushnii – Блокчейн експерт в Defi (децентрализирани финанси) и NFT сферата. Участва в разработването и стартирането на 3 проекта DeFi, чиято капитализация надхвърля 90 милиона долара.

 

Fabian Majer – Вице президент на глобслен бизнес, с 8 годишен опит в блокчейн индустрията, участва в GALAXY DIGITAL HOLDING.

Nicholas Fernand – Президент. Топ мениджър на Австралийската банка Volt. Привлякъл е повече от 250 милиона долара в Австралийски блокчейн проекти.

Chapman Woodriff – CMO е говорящ много езици, маркетинг специалист и предприемач с над 3 години опит в инвестирането в блокчейн технологии.

 

За регистрация в проекта: https://futurion.finance/auth/registration/71pVkS

 

Инвестиционна стратегия на FUTURION – Какво правят с парите ни?

 

Приоритетните инвестиционни сектори, в които са насочени FUTURION, като управляваща компания на парите ни са разнообразни и определено много доходоносни ако се използват правилно. Това са:

NFT – 25%, 15% Токенизирани акции, 3% токенизирани реални активи, 20% в стартъпи, намиращи се в екосистемата на Futurama, 17% NFTI Index фондове и 20% в NFT Farming. Ако това е истина дали е възможно да ни плащат по 20-25% месечно идната 1 година – да, възможно е, но нека не забравяме рисковете, никога не знаем каква е целта на хората, стоящи зад проекта. За повече информация относно всеки един сектор, можете да използвате търсачката в сайта, или директно в GOOGLE, за да направите собствено проучване.

План за развитие, който ще оставим сами да разгледате. Един от най-разнообразно направените планове, които сме срещали, определено са се постарали тук.

 

Инвестиционни продукти

 

Доходността във Futurion, която ще получавате ежедневно, след като направите депозит е напълно пасивна. Това означава, че няма да правите абсолютно нищо, а ще получавате доходи в сметката си, което Ви съветваме да теглите редовно към собствен портфейл.

Минималният депозит е 100$ и може да бъде направен чрез стабилната монета USDT, криптовалутите BTC, ETH, LTC или платежната система Perfect Money. Той ще работи до достигане на 250% от себестойността си. 100$ ще работят докато ни донесат 250$ – 1000 – 2500$ и т.н.

Минималното изтегляне на средства е 20$ отново чрез същите платежни методи като при депозита. При теглене имаме такса от 5% от сумата, която теглим.

Доходността, която е обявена и изплащат към момента е приблизително 20-25% на месец, 0.5-2% на ден. Нека разгледаме инвестиционните пакети, които имаме възможност да закупим.

При първите 4 пакета, разлика в доходността няма. Всеки един от тях носи от 0.5 до 2% дневна доходност върху направения от нас депозит. При депозит имаме 2% такса, което трябва да се вземе предвид когато изпращаме определена сума.

При следващите пакети има много допълнителни бонуси, които ще систематизираме тук. При направа на депозит от 2500$ получаваме стандартните доходи от 0.5% до 2% дневно, като в допълнение получаваме 0.05% дневно повишение в останалия процент. За хората, които градят екипи това е много важно, при закупуване на пакет от 2500$ получаваме и 0.1% бонус от всяка партньорска линия в дълбочина. Всички пакети работят до достигане на 250% от стойността си.

По същия начин можете да проследите и останалите пакети какви допълнителни бонуси носят.

За регистрация в проекта: https://futurion.finance/auth/registration/71pVkS

 

Изграждане на екип и комисионни

 

MLM частта на Futurion е много добре устроена и пресметната, тук липсва бинарният бонус, който всички знаем, че математически не може да се изплаща вечно. Работим предимно с линеен бонус, който представлява директна печалба на процент от депозитите на нашите директни партньори, на техните директни, на директните на техните директни и т.н, с възможна за отключване, дълбочина до 10 нива.

В самото начало всички сме със следните директни бонуси от първо ниво 6% – от второ 2% – от трето 1% от четвърто – 0,5% – и от пето 0,5%.

Според пакета, който сме закупили, получаваме и допълнителни бонуси към процентите за изграждане на екип, които може да видите в предната секция.

Според нивото, което достигнем чрез личните си продажби 1-ви ниво и общия ни оборот на изградени мрежи, получаваме допълнителни бонуси, като например лидерски и кариерен бонус с парична награда за различните нива – ниво 1: 250$, ниво 2: 500$ , ниво 3: 1000$ и т.н.

Ниво вдигаме при изпълнение на следните изисквания за ниво 1: 2,500$ лични продажби на първо ниво и 10 000$ общ оборот на екипа ни.

Бонус за бърз старт – Quick Start Bonus – проектите с този тип бонус обикновено стартират много добро развитие, защото бонуса е интересен и мотивира хората да канят нови свои партньори. Нека видим какво представлява.

Когато имаме 5 директни партньора, депозирали всеки по 1000$ или повече, директно поканени от нас чрез нашия реферален линк, който всеки може да получи от акаунта си в платформата, ние получаваме бонус инвестиционен пакет на стойност 1000$ от Futurion. Печалбата от него можем да теглим като печалбата от нашите си пакети.

Бонус за репутация – това е лидерски бонус за хора, постигнали 8 ниво или по-високо от него.

 

Интересен и много важен план е проекта FuturionSynergy, който ще бъде обвързан със създаването на онлайн обучителна платформа за всеки, който желае да се научи да изгражда и развива големи екипи в MLM бизнесите по света.

Друго интересно и важно за много от нас е, да знаем кой участва в проекта и колко време ще работи той. Чрез участието си в екипа ни, имате директен достъп до zoom срещи с нашите партньори от по-горни нива, съвсем скоро ще имаме възможност и за обща zoom онлайн среща с екипа на Futurion (една такава вече се осъществи).

Цялата подробна презентация на Английски език, можете да Видите тук: https://futurion.finance/futurion_presentation.pdf

Подробна информация за партньорската мрежа, може да намерите в следната страница в официалния сайт на Futurion: https://futurion.finance/affiliate

За регистрация в проекта: https://futurion.finance/auth/registration/71pVkS

Линк за фейсбук група: https://www.facebook.com/groups/3094717610809669

Изслушайте частта с обясненията за цялостната концепция на FUTURAMA, доста забъркваща е, което прави проекта различен от всичко останало на пазара, но не го прави по-ниско рисков!: https://youtu.be/RLW-q4UrJVk

Телеграм чат за връзка с обслужващ нуждите ни персонал: @futurion_support_eng