Grayscale купува 80% от изкопаният през Февруари Litecoin

grayscale litecoin buy february
Купи и продай криптовалути

Крипто Тръстът Grayscale купува огромно количество Litecoin.

По данни на Bybt, компанията се е сдобила с близо 80% от новодобитите миналия месец Litecoin-и. През последните 28 дни миньорите са изкопали 201,600 Litecoin, 174,900 от които, са закупени от Тръста. Общо Grayscale притежава $1.44М от валутата, което се равнява на близо 248.33М койна.

Присъединете се към нашият Telegram канал за още крипто новини 

Купи и продай криптовалути

пасивни доходи от криптовалути

Гигантът притежава над 9 вида крипто тръста, сред които са Биткойн тръст (най-големият), Етериум тръст, както и Litecoin тръст. Компанията прави инвестициите в крипто за големите играчи много по-лесни. Акциите на компанията са покрити с криптовалутите, които притежава. Така за институции и големи купувачи е по-удобно да закупят определен дял, без да притежават пряко Биткойни и без да се грижат за тяхното съхраняване. 

 

Компанията често бива сравнявана в Крипто ETF-и, които към момента не съществуват в САЩ. Причината е, че след покупката на акции на Grayscale, които са обезпечени с определен процент криптовалута, инвеститорите могат да ги търгуват на вторични борси.

 

Grayscale притежава над 3% от всички 21М Биткойна в Света – 649,130 Биткойна.През миналия месец фирмата закупи голямо количество Етериум за $38В или с други думи  24,769 Етера. 

 

Автор: Милица Димитрова

 

пасивни доходи от криптовалути

Последвайте ни тук

Telegram канал

Telegram чат

Instagram

Facebook група

Facebook страница