JSEcoin – кратък преглед и начин за допълнителни доходи

jsecoin
Купи и продай криптовалути

ВИЗИЯ НА ПРОЕКТЪТ JSEcoin

През следващите десет години криптовалутите ще се наложи да спрат да бъдат добивани от
гигантски ферми както се случва в момента. Причините за това са доста и една от тях е
електроенергията, нужна за да се извършват всички тези изчислителни процеси.
Проектът JSEcoin създаде енергийно ефективна криптовалута, задвижвана от излишък ресурси в рамките на уеб браузъри, приети в световен мащаб от основните потребители
в интернет пространството. Повечето големи криптовалути разчитат на миньорите да извършват криптографски изчисления, което дава възможност за сигурно съхранение и прехвърляне на данни.
Обикновено този процес консумира огромно количество изчислителна мощност и електроенергия,
дължащо се на неговата конкурентна природа, тъй като миньорите се възнаграждават за усилията си,
като получават плащания във формата на криптовалута. Възможно е обаче този процес да се извърши на стандартен компютър или мобилно устройство, използващо излишна мощност. Като вградите javascript фрагмент на уеб сайт всички посетители на уеб сайта могат да извършат хеширането – процес на кодиране, който при комбиниране в мащаб ще замени ролята на миньорите. Освен това собствениците на уеб сайтовете ще бъдат възнаградени от разпределението на валутата. И още един голям плюс е намалението в използването на досадни рекламни банери навсякъде в уеб сайтовете.

 

Купи и продай криптовалути

ОКОЛНА СРЕДА

Знаете ли какво общо имат Мароко, Ирландия и Шри Ланка? Всички те консумират по-малко електрическа енергия, отколкото мрежата Bitcoin (29,05 TW / час от ноември 2017 г.). Електрическите ресурси, използвани за добива, се увеличават в неконтролируеми и неустойчиви цени. Колкото по-висока е цената на Bitcoin, толкова повече стимул за развитие на промишлената минна дейност имат корпорациите. JSEcoin е различен, той се добива с помощта на фонови ресурси в раздела на уеб браузъра. Допълнителната консумация на енергия, когато устройството е в употреба, е минимална. Използването на процесора за тези хеш алгоритъм е по-малко  от товаренето докато гледаме видео реклама. 

“В бъдеще всички индустрии ще трябва да се насочат към технологии за енергийна ефективност, включително тези в криптовалутните среди.”

ПРОЗРАЧНОСТ

Прозрачността е от първостепенно значение за нашия бъдещ успех. JSEcoin никога не е бил
скрит и не е извличал процесорна мощност зад гърба на потребителите си.
Важно е потребителите да бъдат информирани за математическото хеширане докато процесът
се изпълнява и сайтът печели от това.
В долната част на уеб страницата се показва известие и потребителят трябва предварително да
даде съгласието си преди да започне всяка минна дейност. JSEcoin са първата и най-голямата опционална браузър минна платформа. Проектът се управлява от регистриран в Обединеното кралство бизнес и прозрачността е от първостепенно значение за изграждането на доверие с техните потребители.
Ето защо публикуват ежемесечни сметки на своя уеб сайт и поддържат най-високите етични
стандарти във всичко, което правят.

 ПОЛЕЗНИ ЛИНКОВЕ ЗА ВАС И КАК МОЖЕМ ДА ПЕЧЕЛИМ ОТ JSEcoin:

НЕ Е задължително да имаме собствен уебсайт за да започнем да печелим от тази платформа. Тъй както вече споменахме, трудността на добив тук е доста ниска и всеки един може да включи своят настолен компютър, или лаптоп да работи на фонов режим и да му доставя средно по 30-50 бр. JSEcoin дневно. (Тук всичко зависи от вашият процесор и на каква мощност ще оставите софтуера да работи.)

Можете да печелите JSEcoin и като каните свои приятели да се присъединят към тази бързо разрастваща се платформа. Нека да споделим всички нужни линкове с вас! Ако използвате наш реферален линк ще сме ви много благодарни!!!

П.П – Има ли начин да вземем реални пари, или Биткойн от JSECOIN? – има да! Изпращаме нашите JSECOINS към някоя от борсите, в които е приет jsecoin. Обменяме ги за Биткойн и ако решим продаваме биткойните си на някоя Българска крипто обменна борса – crypto.bg например 🙂

Борси:

https://idex.market/

https://latoken.com/