Капитализацията на USDT за стабилни валути надвишава 17 милиарда долара

usdt тетхер стабилни монети
Купи и продай криптовалути

Общата стойност на USDT в обращение за първи път е надхвърлила границата от 17 милиарда долара, сочат данните, публикувани на уебсайта на емитента на стабилни монети Tether.

По време на писането тази цифра е над 17,295 милиарда долара.

Общата капитализация на стабилните монети е $ 22,795 млрд. USD Coin (USDC) е на второ място след USDT с показател от 2,892 млрд. долара.

Купи и продай криптовалути

Според CoinGecko , USDT капитализацията е 17,117 милиарда долара, което е 3,76% от общата стойност на всички криптовалути (456 милиарда долара). Само за последните три месеца тази цифра е нараснала с над $ 6,5 млрд. Увеличението през последния месец е 9,6%.

USDT

Както отбеляза главният изпълнителен директор на CryptoQuant , последното рали в биткойн, по време на което цената на първата криптовалута се доближи до  16 000$ , беше предшествано от увеличение на броя на депозитите на стабилни монети на борсите.

Припомняме, че според резултатите от третото тримесечие Нюйоркската Signature Bank , чиито клиенти се включват в компании за криптовалута, увеличи обема на депозитите с $ 4,11 млрд. Четвърт от тази сума падна върху организации, работещи с цифрови валути, включително емитенти на стабилни монети.

Присъедини се тук:👇

📖Обучителна система:
https://www.cryptomaniabg.com/blog/category/training/

📢Facebook група:
https://facebook.com/groups/188588638722650/

📲Telegram чат:
https://t.me/joinchat/HcNzJU3ExWqPFJkiRvBkTA

⚡Уебсайт:
www.cryptomaniabg.com

📈Инвестиционни компании:
https://www.cryptomaniabg.com/blog/category/допълнителни-доходи/

❗❕Винаги препоръчваме включване в последното ни инвестиционно предложение. В случая то е компания QubitTech❗❕