Как да получите допълнителен доход от криптовалутата Mannabase

Купи и продай криптовалути

Как да получите допълнителен доход от криптовалутата MannabaseMannabase е нова криптовалута (като Bitcoin), създадена от адвокати на Universal Basic Income (UBI) . Можеш да купиш, да продадеш и да си извоюваш Мана, точно като другите криптовалути. Въпреки това, можете да получите и малка сума от валутата всяка седмица безплатно, само като се регистрирате на платформата Mannabase.

Как Manna работи и как да получите безплатно от монетата (пари): Mannabase преглед

Mannabase е криптовалута, управлявана от non-profit фондация, “The People’s Currency Foundation”. Целта им е да използват криптовалутният курс за да осигурят глобален универсален основен доход (UBI).

Купи и продай криптовалути

Както при всяка нова криптовалута, създателите решават как да я използват и разпространяват . Екипът зад Manna реши бавно да увеличава количеството на Manna в обращение с 3,5% всяка година – равномерно разпределяйки тази сума на всеки, който се включи.

Всеки, който създава и активира профил, ще получава седмично разпределение на Manna.

Продължете да четете, за да научите как да създадете профил, да изследвате валидността на UBI и да видите предимствата и недостатъците на Manna.

 

Как да създадете сметка в Mannabase и да получите безплатно Мана

Ако се интересувате от получаването на малка сума НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО всяка седмица, Тук са стъпките, необходими за регистриране и потвърждаване на профила ви. Също така ще разгледаме стъпките, необходими за превръщането на Вашата валута в щатски долари или други валути, обезпечени с правителствени средства.

 

1. Създайте сметка за Mannabase

РЕГИСТРАЦИЯ

Мана се разпространява чрез платформата на Mannabase. Трябва да си създадете профил, за да започнете да получавате седмичните разпределения.

След като сте в началната страница на Mannabase , кликнете върху раздела ” Регистрация” в горната част на страницата.

Manna Регистрация

 

Попълнете необходимата информация. Създайте потребителско име, добавете имейл адреса си и създайте парола.

 

Кликнете върху връзката в имейла за потвърждение, за да потвърдите имейл адреса си.

 

2. Включете дистрибуцията на ManB UBI, като използвате потвърждение по телефона

Потвърдете чрез ТелефонСлед като създадете профил, трябва да докажете, че сте човек, за да започнете да получавате плащанията по Manna Universal Basic Income. Това е за предотвратяване на измами.

  • За да потвърдите профила си, кликнете върху бутона за потвърждение в Състояние на регистрацията на UBI
  • Въведете Вашият телефонен номер. Това трябва да е истински телефонен номер (от всяка точка на света). Номерът на VOIP (т.е. Google Voice) няма да работи.
  • Въведете кода за потвърждение, изпратен на телефона си и изчакайте одобрението.

 

3. Получавайте седмично разпределение на основните доходи на Manna Universal

След като профилът ви бъде одобрен, всяка седмица ще получите малко количество манна в портфейла си в Mannabase.
Както и при другите криптовалути, стойността на Мана се основава на това, което хората са готови да платят за нея. Манна започна да пада под един цент ($ 0.01).

Първото седмично разпространение на 1 март даде на всеки потребител малко над 40 Manna. На стойност от $ 0.02 / всяка ,което е равно на около $ 0.80 / седмица. Тъй като повече потребители се присъединяват към платформата, седмичното разпределение на Manna ще намалее.

Разбира се, надеждата е, че стойността на “Мана” ще продължи да се увеличава, както се случва с други криптовалути. Ако Manna достигне $ 1.00, тогава онези, които са получили Manna през седмицата, ще имат 40 долара допълнително.

 

4. Какво можете да направите с Manna, щом я получите?

Има четири неща, които можете да направите с манната, която получавате. Запазете го, подарете го, използвайте го или го продадете.

В момента няма много места, които да приемат Мана, така че е трудно да се харчат. Екипът на Mannabase обаче активно работи с глобални организации с нестопанска цел с надеждата да използва Мана като валута за малкия бизнес в целия свят.

За да извлечете Мана, ще трябва да я обмените за друга валута на платформата  SouthXChange и след това да я извадите от там. В момента това е малко сложно. Въпреки това, екипът на Mannabase планира да създаде по-лесни начини за изплащане на Мана в бъдеще. В даден момент трябва да можете да дарите вашата манна на сираци, бежанци, самотни майки, граждани на конкретни държави или специфични благотворителни организации.

И накрая, можете да спесстите Manna като дългосрочна инвестиция. Ако през 2010 г. сте закупили Bitcoin на стойност 5 щ.д., днес ще имате около 20 милиона долара. Повечето криптовалути не са се увеличили до стойност над $ 1,000 и е малко вероятно Мана да го направи. Но все още е възможно стойността на Мана да се увеличи с течение на времето. Тези безплатни дистрибуции сега могат да струват хиляди в бъдеще.

Ако сте готови да започнете да получавате безплатна седмична дистрибуция на Manna, прескачайте до Mannabase и създайте своя профил .

Създайте своя профил днес

Реферални бонуси

След регистрация и активация на вашия акаунт вие получвате специален реферален линк. Когато ваш приятел се регистрира през него и активира профила си в сайта, вие ще получавате бонус всяка седмица от сайта, който към момента е 100% на това, което ви се изплаща без да имате реферали. Тази система е за началното развитие на криптовалутата и най-вероятно до една година няма да действа по същия начин и със същите бонуси.

 

Заключение

Благодарим ви ако се присъедините. Риска е никакъв, проекта е готин и с благотворителна мисия. Предлагаме ви да спечелим нещо допълнително заедно. Шансът си е шанс и не се знае от къде ще изникне !

 

Можете да се абонирате за нас в Twitter и да харесате нашата Фейсбук страница.

https://www.cryptomaniabg.com/wp-content/uploads/2018/04/manna-banner-new.jpgmanna-banner-new.jpg6326manna basic incomemanna basic incomehttps://www.cryptomaniabg.com/wp-content/uploads/2018/04/manna-banner-new.jpg