Остават само 375 дни на биткойн за цена $ 1 милион – според McAfee

Купи и продай криптовалути

С наближаването на края на 2019 г.  остава една година за скандалния залог на McAfee, който каза, че цената за Биткойн ще достигне 1 000 000 долара преди края на 2020 г. Ако прогнозата не се осъществи, той обещада направи интересни неща по телевизията. В момента цената на BTC е с 95% под прогнозата на McAfee.

Зловещият залог на McAfee

През 2017 г. Джон Макафи направи залог, че цената на BTC ще докосне един милион долара преди края на 2020 г. Новата година е на по-малко от 10 дни и BTC има дълъг път за да може McAfee да спечели прословутият си залог. Към момента на публикуването цената на BTC в размер на 7400 долара за монета е 95,47% под целта от 1 милион долара. Залогът е добре известен в криптосферата, защото МакАфи обеща да се отдаде на интересно начинание по телевизията. Кандидатът за президент на САЩ през 2020 г. обеща да „изяде“ гениталиите си по национална телевизия, ако загуби. По това време залогът на McAfee беше по-нисък, тъй като първоначално целевата му цена беше $ 500K за биткойн. Въпреки това той повиши залога си до 1 милион долара и настоя, че все пак ще извърши лудия акт по телевизията, ако греши.

Купи и продай криптовалути

Остават само 375 дни за биткойни на биткойн от $ 1 милион на McAfee

По-късно през 2019 г. Макафи отново обсъди прогнозата си за цените, когато каза на обществеността, че е погрешно котиран по отношение на техническите условия на залога си. 

“Декември 31, 2020 г., не е точна дата – Нека всичко отново да стане ясно: Предвиждах, че биткойн ще достигне 1 000 000 долара преди края на 2020 г. Това не означава, че ще достигне тази цена на тази дата “,обясни Макафи през февруари. 

Уебсайтове за проследяване на цените, посветени на залога на McAfee

Залогът на McAfee предизвика много разговори в социалните медии и крипто форумите, но също така се използва сайт за анализ на данни, наречен dickline.info . Уебсайтът показва колко път трябва да измине Биткойн за да достигне прогнозираната цел на McAfee. В момента цифровият актив ще трябва да се покачва със скорост 0,484095526% на ден, за да стигне до маркировката от 1 милион долара. Създателите на уебсайта с данни, посветен на залога на McAfee, не отхвърлят факта, че е напълно възможно прогнозата на McAfee да се осъществи. 

“В сравнение с огромните промени в цените, половин процент не ви звучи много. Това е магията на експоненциалния растеж”, посочва уебсайтът.

Изкуственият залог на биткойн от $ 1 милиона на McAfee е 95% под прогнозата му

Уебсайтът също така позволява на потребителите да правят собствени прогнози за цените и има калкулатор, който позволява на посетителите да променят параметрите. В допълнение към статистическата информация на dickline.info, има уебсайт за отброяване dickening.com . Сайтът е изцяло посветен на залога на McAfee и в него се казва, че са останали 375 дни до последния ден на 2020 г. Уебсайтът също така отбелязва, че Халвингът ще се състои тази година и също така обяснява, че McAfee може да се окаже напълно прав!

Изкуственият залог на биткойн от $ 1 милиона на McAfee е 95% под прогнозата му

Залогът на McAfee, от друга страна, ще бъде запомнен, тъй като хората с нетърпение следят прогнозата му.

 

!!! ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДОХОДИ ЧРЕЗ ИНВЕСТИЦИИ В КРИПТОВАЛУТИ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ В НАШИЯТ РАЗДЕЛ СЪЗДАДЕН СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС !!! ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ И НАУЧЕТЕ КАК ПОСТИГАМЕ НАД 500% СРЕДНА ГОДИШНА ДОХОДНОСТ ОТ СВОИТЕ ИНВЕСТИЦИИ. !!!

pasivni dohodi