Metabiz.io – До 2% Пасивен Доход На Ден

Metabiz.io - До 2% Пасивен Доход На Ден
Купи и продай криптовалути

Здравейте, тук можете да откриете подробната презентация на нов и заслужаващ внимание инвестиционен крипто проект за пасивна доходност на име Metabiz. Правим инвестиции в платформата чрез криптовалута по избор и получаваме всекидневни пасивни доходи от дейността на проекта. Парите работят за нас!

Кратки характеристики

  • Пасивна доходност – до 2% на ден от Понеделник До Петък
  • Минимална сума за теглене – 50$; Минимален депозит – 50$/100$/300$/600$/1000$ в криптовалута. (BTC/ETH/USDT); Комисионна за теглене от 2% до 10%, в зависимост от времето на изчакване (те обещаха да я направят средно 3% за всички.)
  • Възможност за ъпгрейд на закупен пакет, но не и за повторно закупуване на същия или по-малък.
  • Бонусна програма за лидери: Директен бонус – 6%; Бинарен бонус – 7%; Residual бонус – 2% от печалбата на целият ти екип (до 10 Нива в дълбочина); Ранк бонус;
  • Профисеионална диверсификация, множество дейности и взаимно свързани платформи – Meta Mining, Meta Token, Meta NFT, Meta Sports, Meta Casino, Meta Games и HPO Трейдинг операции. (Повечето могат да се разгледат в Google).
  • Старт преди 2 седмици от писане на статията; Международно развитие с множество лидери, промотиращи проекта като най-добрия такъв от много време насам;
  • Проведено събитие в Дубай на 2ри Август, на което присъстваха огромен брой големи лидери в индустрията;
  • Проектът е със стил на FX Trading и Krypto Future, а и двете платформи се представиха изключително добре и минимум удвоиха парите на първите инвеститори.
  • Комисионна за депозиране $10 (може би ще я премахнат), не се забелязва при големи пакети, но за малките е много висока.)

Вход в нашата Telegram група за въпроси: Клик

Купи и продай криптовалути

Подробна презентация на MetaBiz от тук: MetaBiz EN pdf

Регистрация в MetaBiz: Линк

Виж всички наши активни предложения за пасивни доходи и диверсифицирай във всяко, което ти допадне! Не слагай всички яйца в една кошница. Основно инвестиционно правило! 

Напомняне за риск: Запомнете, че всяка финансова структура е пирамидална схема с различна степен на потенциални ползи и рискове. Рано или късно всичко ще бъде ИЗМАМА. Вечните, безкрайни механизми не съществуват, а само възможности. Или приемаш тези правила на играта и се учиш да реагираш бързо на ситуацията, трансформираш действията си така, че да отговарят на новата реалност, или животът така или иначе не те пита и продължава.

Кои сме ние?

Създадени от Mr. Vinny, Милионер в Блокчейн индустрията, METABIZ навлизат в пазарите за да създадат изцяло нова собствена екосистема от множество продукти и услуги, от които да печелят финансови средства и да изплащат нашите комисионни и пасивни доходи от инвестициите ни. Те наемат специалисти в сферата на Blockchain, Метавселената, Криптовалутите, Финансите, Гейминга и  NFT. Имат диверсифицирани средства в компания за добив на криптовалута и компания за спортни залози.

Можете да разгледате подробната им “пътна карта”, в която са включени с точни дати, всички техни очаквани стъпки в развитието на цялостната екосистема. Очакваме да стартират техният MetaBiz Coin, На базата на ERC20 монети, с обща пазарна циркулация от 1 милиард монети. Една монета ще струва 1 цент, а всеки член на платформата ще получи 1000 монети безплатно.

Следваща стъпка е стартиране на платформата за онлайн спортни залози и BlackJack, и организиране на международно състезание по Blackjack, в което да се заплаща с тяхната собствена монета. За да играеш, ти трябва MetaBiz Coin. Наградите също ще се изплащат с тази монета.

От 1Ви до 4ти Ноември следва международно събитие в Египет.

На 13ти Август Официално откриване на платформата в Дубай, отново с бизнес среща, вечера и множество големи лидери.

Вход в нашата Telegram група за въпроси: Клик

Подробна презентация на MetaBiz от тук: MetaBiz EN pdf

Регистрация в MetaBiz: Линк

Виж всички наши активни предложения за пасивни доходи и диверсифицирай във всяко, което ти допадне! Не слагай всички яйца в една кошница. Основно инвестиционно правило! 

Как печелим, лесно ли е и нужно ли е да каним други хора?

Всичко в тази система е изключително лесно и просто. Главната идея е да направим собствен депозит, след което да теглим печалбите си към собствен портфейл, при достигане на 50$. Изграждането на екип е бонус и НЕ Е задължително. В същото време може да бъде живото променящо за всеки един от Вас, който има желание за работа и желае да изгради сериозен доход от интернет. Собствениците на цялата екосистема разпределят нашите пари в множество източници на доходи, а на нас изплащат част от печалбите.

Доходността се превежда всеки ден от Понеделник до Петък и е до 2% на ден. Всеки депозит работи до достигане на 275% от себестойността си. Пример: Влагам 1000$ и получавам 2750$ (Времето е относително, според дневната доходност).

Видове инвестиционни пакети за старт

Тук е важно да обясним, че при закупуване на пакет (например от 1000$), в последствие нямаме право да закупим по-малък пакет (50,100,300,600$), а имаме единствено възможност за надграждане на пакета. Т.е при закупуване на пакет от 1000$, можем след това да закупим само такъв от 3000/6000/10000$ и т.н

Пример с пакет от 100$, след закупуването му, няма да можем да купим друг пакет от 100$, няма да можем да купим и за 50$, а ще са налични само опциите, с по-високи суми.

Маркетинг възможности за лидери

Директен Бонус

Директния бонус е най-простия бонус в този тип Маркетинг. Винаги, когато поканите Ваш директен партньор, който направи депозит, ще получите 6% от сумата, която е депозирал.

Бинарен Бонус

Този вид бонус е изключително силен и може да Ви донесе много солидни печалби. За да активирате този вид бонус, трябва да имате по един активен партньор от Вашата лява и от вашата дясна страна на структурното дърво. Имате опция в аканта (left/right). Там избирате от коя страна да запишете Вашите нови партньори. Винаги записваме в страната с по-малко точки.

Пример: Имаме човек, регистрирал се с наш линк, докато опцията е била оставена на “left”. Той инвестира 1000$ и генерира 1000 точки от нашата лява страна. Ако е наш директен партньор ще получим веднъж 6% директен бонус и отделно ще ни се начислят 1000 точки в бинара, а ако не е наш директен, няма да получим директния бонус, но също ще ни се начислят точки.

Така от ляво имаме 1000 точки, а от дясно нищо. За да вземем 7% бинарен бонус, ни трябват точки в дясно. Ако запишем човек с 1000$ и в дясно, ще получим 7% върху тези 1000$, а точките и в ляво и в дясно ще се нулират.

Ако в ляво имаме 1000 точки, а в дясно някой депозира 5000$, ще получим 7% бонус върху по-слабата ни страна (т.е 1000т.), а в дясно ще останат 5000-1000=4000т.

Сега ще се наложи да поработим в ляво (по-слабата страна) за да си вземем $$$ генерирани в дясно. Хубавото тук е, че в тази система има Spillover. Ако запиша Вас с ляв линк, след което вие депозирате, и запишете по един човек с ляв и един с десен линк, които направят активни депозити, то след това, всеки следващ, който аз зашиша със същия линк, ще влиза като точки в едната Ви половина, а вие ще трябва да работите само в другата половина на бинара (т.е с един линк). Така на всеки записан инвеститор от Вас, ще спечелите 6% директен и 7% бинарен бонус, отделно 2% от печалбата му всеки ден и отделно различни Ранк бонуси при различен оборот на екипа Ви.

Това не е ли машина за пари?

Вход в нашата Telegram група за въпроси: Клик

Подробна презентация на MetaBiz от тук: MetaBiz EN pdf

Регистрация в MetaBiz: Линк

Виж всички наши активни предложения за пасивни доходи и диверсифицирай във всяко, което ти допадне! Не слагай всички яйца в една кошница. Основно инвестиционно правило! 

Residual Бонус

Печелим 2% от печалбата на всеки член в нашият екип, в дълбочина до 10 Нива. Това означава, че ако поканите Ваш приятел и той инвестира 1000$, ще печели до 2% на ден от Понеделник До Петък. Това са 100$ на седмица или 20$ на ден. Вие ще получавате 2% от неговата печалба всеки ден. Ако той покани негов приятел, това вече е и Ваш партньор, но на 2ро ниво. Ще печелите 2% и от неговата печалба.

Ранк Бонуси

Ранк бонусите са предметни или парични награди под формата на известния и много потенциален BNB Coin. За да получите нов Ранк е нужно да правите оборот чрез екипа си. Възможно е и да поканите хора, които да развиват екипи вместо Вас, от което също да изкарате изключително много пари. Някои от наградите ще качим в презентацията тук, можете да ги разгледате долу.

Това са всички лидерски награди, както Виждате някои от тях за изключително апетитни и пожелаваме от сърце на всеки един, да достигне желаната от него Цел!

Нека продължим с плановете за стартиране на MetaBiz Coin. Той ще функционира и ще се разпределя през METAMASK WALLET 3.0

META SPORTS

е създаден за любителите на спорта, залозите и казината. Това е може би един от най-ценните инструменти на Metabiz.

МETA Университет

със сигурност ще помогне на много от участниците в платформата, да развият по-добри екипи, което от своя страна ще увеличи живота на METABIZ.

META NFT И META GAMES

са два перспективни проекта, като META GAMES е компания, която може да генерира добро използване на техният нов токен, защото може да се използва за различни награди при участието ни в техните игри. Съответно META NFT Също може да донесе добри приходи ако средствата разпределени там се менижират правилно.

META MINING

е проверим и функциониращ партньор на metabiz в интернет. Това също е добър диверсификационен инструмент, който може да генерира средства за нас.

HPO

Е Съкращението от Операции с висока производителност, използващи квантова технология. Тя автоматизира трейдинг операциите до 72 000 операции за минута. 33% от средствата ще се разпределят в търговия с тяхната нова стратегия.