(ИЗМАМА) Mind.Capital – един от най-перспективните инвестиционни проекти за момента (СКАМ)

Купи и продай криптовалути

Работата ни в Mind Capital приключи, останахме изключително доволни като стартирахме работа и споделихме за платформата с Вас при директно записана начална дата в нашето ревю.
Средна месечна доходност 20% според етапа на развитие на проекта.
Старт, който обявихме публично пред нашата аудитория – началото на Декември 2019.
15 Ноември 2020г. официално обявихме оттеглянето си от платформата, защото според нас се задават проблеми, както и стана. Доходността спадна, но изплащания на седмична база все още има. Работихме активно по изграждане на нашата мрежа до 3тия месец след нашето включване, т.е дори последните ни вложители имаха времето да изтеглят печалбите си.
Крайният резултат за напълно пасивните инвеститори тук е напълно привлекателен, а именно около 12 месеца по средно 20% чиста месечна доходност, което прави над 240% ПЕЧАЛБА без реинвестиции, без сложна лихва и с теглене всяка седмица. При сметки със сложна лихва сумите се променят. С изграждане на екип коментар няма дори да правим отново.

Mind Capital вече е на доста време и НЕ съветваме никой да се включва! Моля запознайте се с нашата система на работа в раздел “обучения” и погледнете последната инвестиционна възможност, която сме споделили с Вас, тя е все още активна. 

Купи и продай криптовалути

Система на работа с високо доходни инвестиционни възможности. 

РЕГИСТРАЦИЯ В MIND.CAPITAL

ВХОД В ОФИЦИАЛНАТА НИ БЪЛГАРСКА ГРУПА

 

Присъединете се към нашата инвеститорска Телеграм група, в която ще получавате първи информация за текущи и бъдещи актуални инвестиционии компании и потенциални алткойн сигнали за удвояване на вашият капитал.

 

СОБСТВЕНИК НА ПРОЕКТА

Основата на проекта седи Гонзало Гарсия Пелайо, който е известен с прякора Кралят на рулетката. Преди години е успял да разбие модела на печалбите в казината чрез сложни математически изчисления. По този начин заедно със семейството си изкарват доста пари от залагания на рулетките.

На снимката по-долу еГонсало Гарсия-Пелайо, изпълнителен директор. Той изнася лекция в университет в Испания, седнал отдясно.

Кой е Гонсало Гарсия-Пелайо?
– Благодарение на неговият математически алгоритъм, който е създал за 100% автоматизиран начин, всички членове на Mind Capital да получават пасивен доход.
– Написани са книги и са направени документални филми за него.
– Sony Entertainment направи филм за живота му. И за това как той използва своите математически умения, за да победи много от казината в Лас Вегас, Европа…
– Личност в Испания и може да бъде видян по испански телевизионни предавания, интервюта и разговори.
И сега той използва своите математически умения,за да приложи кода който е разбил, когато става въпрос за търговия с Fiat Currency срещу Bitcoin. Той създаде начин, при който гарантирано да реализира печалба, когато компанията му пуска търговия.

Какво е MIND CAPITAL

MindCapital е първата в света Крипто-Фиатна платформа. Проект е за изцяло пасивна доходност, който печели от търговия с крипто валути и разликата в цените на валутният пазар.

Доходността е между 0.7- 1.4 % дневно 5 дни в седмицата

Депозит от минимум 100$ до 100 000 $
Депозита ви се блокира за 3 месеца – няма възможност да се изтегли преди това.
Депозирането в мометна е възможно само в Биткойни.
След депозиране има заложен период на активация от 2-3 работни дни преди да започнете да получвате печалба.
Тегленето става при минимално 50$ и е почти мигновенно. Очевидно е налична автоматизирана система за разплащания.
При тегленето има малка такса – около 3%

 

Реинвест, сложна лихва и как да увеличим печалбите си

Има въжможност да се зададе реинвест в платформата. Но това отново става при минимални 100$, Тоест при натрупана от вас печалба 100$ тя автоматично се реинвестира ( ако сте задали тази опция), но не и преди това. Чрез няколко поетапни реинвестиции пожем да развием акаутите си до ниво на пасивни доходи, до което не сме и мечтали!

РЕГИСТРАЦИЯ В MIND.CAPITAL

ВХОД В ОФИЦИАЛНАТА НИ БЪЛГАРСКА ГРУПА

Реферална система и регистрация.

За препоръчан приятел компанията ни възнаграждава с малък % от спечеленото.
За приемер при заработка от 88 цента – при 100$ депозит, спонсора получва 7 цента. Тази сума не се взима от капитала или заработката на депозиралият, но от направените отчисления за компанията. Нивата на реферални заработки са 10,а именно: 8-4-3-3-2-2-2-2-2-2%

Отчетност

Има доста подробна статистика, колко е спечелила компанията и колко получваме ние. Около 1/3 от печалбата остава, за компанията, която после разпределя част от нея за рефералната програма.
Чисто като доходност на капитала се получава около 20% месечно.

Проекта все още не е пуснат официално макар че работи. До скоро се правеха промени по сайта, по рефералната система, за момента няма налични документи и инструкции на други езици освен на испански.
Очакваме до официалното пускане да се въведе и възможност да се депозира чрез карта, както вече е заложено в самата платформа.Платформата е иключително лесна за навигиранe, инвестиране и теглене.Един минус е наличието на възможност за инвестиране само чрез Биткойн. Въпреки това обаче леснотата на инвестиция прави палтформата като една от най-добрите в своя род.
За регистриране:

ВХОД В ОФИЦИАЛНАТА НИ БЪЛГАРСКА ГРУПА

Пояснения от Гонсало, който разбира испански е с предимство
https://www.youtube.com/watch?v=SRkHdCksF5o&feature=youtu.be