МЛМ – Измамната страна на мулти левъл маркетинга

измамната страна на мулти левъл маркетинга
Купи и продай криптовалути

Маркетинг на много нива (МЛМ) или „Мрежов Маркетинг“ (ММ).

МЛМ Индустрията в България бива гледана по два начина, които се открояват силно един от друг. Едната страна е защитена от хора, работещи в този вид бизнес системи, а другата от хора, които ненавиждат тази индустрия, заради първата част от хората и начина им на работа. Какво имаме на ум?

Мрежовият маркетинг е навсякъде покрай нас, дори без да го осъзнаваме. Той се използва в множество огромни фирми, държащи много големи пазарни дялове в регионите, в които реализират своята дейност. Този тип компании, плащат на хората за разпространението на техните продукти и услуги. Същото е като да плащат за реклама по телевизията/вестника/радиото и т.н. Рекламата от уста на уста е най-сладкото решение за повечето бизнеси и някои от тях избират да плащат за реклама чрез използването на МЛМ. Работещите в тези среди, обикновено са по-свободни, работят от където решат, не са ангажирани с преки шефове и т.н, но защо тогава втората група от хора не желаят да чуят за МЛМ и така обилно “сипят” обиди срещу индустрията? “Бягай от тука с тия пирамиди.” е репликата, която всеки е чувал поне веднъж…

Купи и продай криптовалути

Причината е в примера, който получават от хората, промотиращи им различни продукти и услуги. Всеки, който чуе МЛМ веднага се сеща за поне няколко човека, представители на различни козметични марки, които са критично нагли и имат силно манипулативен подход в устрема си да изкарат пари от дадена продажба. Следващата съществена причина отново е в хората, занимаващи се с мрежов маркетинг, а именно честите опити някой да Ви убеди в нещо, което не е истина. ЛЪЖИТЕ са най-големият враг на чистото име на МЛМ в България, защото те са най-често срещани в разговорите ни с различни промоутъри/ки.

От особена важност е това да бъде решено и подобен тип хора да бъдат притиснати да променят методиката си на работа. Разбира се лъжите не свършват само до продуктовия мулти левъл маркетинг(МЛМ), а последните години са навлезли с огромни мащаби и в нашата Крипто МЛМ инвестиционната индустрия. Губещите големи суми пари, заради алчността и некомпетентността на своите поканващи, се увеличават с всеки изминал ден. Интернет пространството в България е обсипано с хора, занимаващи се с мрежов маркетинг и подобен тип инвестиционни проекти, на които въобще не им пука какво би се случило с парите на тези, които са записали в поредната финансова пирамида. Фактите са такива, че дори и от този тип високо доходни инвестиционни проекти, можем да печелим дългосрочно при това доста добри суми БЕЗ ДА СЕ НАЛАГА да каним други хора и инвеститори.

Това е друга тема, за която имаме отделно написани материали. Там сме обяснили точно каква стратегия следваме в работата си с този тип проекти, обяснили сме как точно функционират те, какъв е риска и какво правим за да го намалим максимално.

Този тип хора, от години наред подскачат от пирамида в пирамида и до последния ден на съществуването им, продължават да ги препоръчват и хвалят на всички останали. Това разбира се води до загубата на парични средства на всички онези, които са се включили прекалено късно в дадената инвестиционна възможност. Всяка следваща такава бива описвана като “НАЙ-ДОБРАТА” и тя никога НЕ Е измама като останалите. Фактите обаче сочат, че ако не следвате система и стратегия на работа и НЕ разбирате точно какво правите, шанса за печалби далеч не е на Ваша страна. За последната година сме проследили работата на 10 от най-известните българи в тези среди и можем да Ви гарантираме, че покрай тях има хиляди, които са загубили и ще загубят пари, заради това, че биват лъгани и убеждавани да инвестират някъде прекалено късно. Сигурни сме, че има много такива и между Вас и именно заради това решихме да напишем тези редове и да опишем ситуацията детайлно.

Решението на проблема – Как да изчистим името на МЛМ индустрията в България

Решението, до което стигнахме чрез опита и наблюденията на много хора от нашият екип е много, много просто. Интересно Ви е какво е то и как така би било толкова лесно нали?

Хората, работещи в тази индустрия са се учили с години как да бъдат възможно най-добрите манипулатори, как да изглеждат богати и успешни в очите на останалите, за да могат останалите да искат да им подражават. Типичният продуктов МЛМ маркетинг е така заложен в хората тук, че те са се превърнали в ходещи зомбита, които не мислят и не говорят за нищо друго, освен за продукта/услугата, които предлагат. Това разбира се отблъсква, а нека не забравяме, че българинът е хитър човек и си е патил доста, и се е нагледал на стотици примери с хора, които са опитвали да го накарат да повярва в чудеса. Много от хората в България са  участвали преди години в първите финансови пирамиди у нас. Някои от тях са спечелили, а други са загубили много. Причините за загубите продължават да са същите и сега, след няколко десетилетия.

Никой обаче не желае да осъзнае, да приеме и да научи останалите на истината.

Истината е решението на проблема за тези, които желаят да се занимават с този тип бизнес, но ги е страх как ще ги възприемат останалите. Винаги, когато казвате истината и представяте нещата такива, каквито са ще получавате разбиране и подкрепа от останалите. Дори и на някой да не му допадне идеята, която му представяте, то той няма да има тази вътрешна война, че пак се опитват да го измамят.

Благодарение на това, че представяме нещата, такива каквито са и даваме детайлна информация за всичко, случващо се с нашите финансови средства (къде инвестираме, кога инвестираме, кога спираме да инвестираме и т.н ), ние изградихме толкова солиден екип от хора, които работят заедно с нас и изграждат свои партньорски мрежи. За нас приоритет е не просто да изкараме пари, а да изкараме пари заедно с всички, които са ни последвали.

Едва тогава, когато хората покрай Вас са добре и Вие ще бъдете добре.

Спрете да залъгвате своите близки, познати, роднини и непознати в интернет пространството. Спрете да залъгвате себе си и слезте на Земята. Започнете да решавате проблеми на хората около себе си, а не да ги зачитате като средство за изкарване на парите Ви, защото всички сме хора и имаме своите нужди. Гарантираме на всички Ви завишени резултати от момента, в който започнете да бъдете искрени с околните.

Смятаме, че всичко, което сме споделили с Вас в тази статия Ви е било от полза. Надяваме се, че няма да има обидени и сърдити, но фактите са си факти и ако нещата не се променят ще започнем да говорим и пишем с имена, за да се защитят  максимално много хора, тепърва навлизащи в тези среди.

Бъдете част от промяната, бъдете част от нашият екип като се свържете с нас през следните информационни канали:

📲Telegram канал

📲 Telegram чат

⚡Instagram

📖Обучителна система

📢Facebook група

📈Инвестиционни предложения

Благодарим Ви, че отделихте от ценното си време. Моля оставете по един коментар под публикацията, относно прочетеното.