ОБРАТ В ПАЗАРА: BITCOIN се колебае, докато CARDANO е в ATHs

Купи и продай криптовалути

В събота крипто пазарът плаваше на място, като се понижи с 0,26% в пазарната капитализация по време на пресата. Биткойн и Ethereum потънаха малко повече от това. Cardano все още се издига и прекарва деня в почивка след ATH сутрин.

Биткойн отклонява курса си

Най-известната монета се промени доста малко през деня. Една новина обаче може да предвещава промяна. Аналитичната компания Glassnode съобщава, че за първи път от декември майнинговите компании спестяват повече биткойни, отколкото да ги продават. Изглежда обаче пазарът все още не е усвоил тази информация.

Купи и продай криптовалути

 

Второ класираната монета също се отклони настрани през събота, като цената се движеше около $ 1500. Новините за институционален интерес на инвеститорите все още не са филтрирани. Обемът на пазара през последните 24 часа обаче е спаднал с над 38%.

Кардано

Днес бикът на Cardano продължи да се движи нагоре, тъй като ADA взе ATHs както в цената, така и в пазарната капитализация. Монетата достигна връх в събота от $ 1,48. Пазарната капитализация е нараснала с над 14% до над 43 милиарда долара, а обемът на търговията е нараснал с над 61% през последните 24 часа.

Позицията №3 на Cardano по пазарна капитализация идва в края на едномесечната борба за четвърто място между ADA и DOT, като XRP , BNB и USDT също се появяват, тъй като каквато и да е монета на трето място в крайна сметка потъва. Въпреки това, с пуснатото Cardano на място и голямо надграждане на платформата, настъпило на 1 март, все още няма индикации за промяна в състоянието на ADA. Поне стига надстройката да върви гладко.

Реклама: Нашето ново инвестиционно предложение за пасивни доходи от крипто инвестиции.

Кратки характеристики, за повече информация относно инвестиционният проект, моля,  кликнете на този текст.

  • Pre launch период: Началото на Октомври 2020г. 
  • Официално представяне на компанията: Февруари 2021г.
  • Регистър на домейни: до 2024-05-11
  • Платежни системи:  BTC, ETH , LTC
  • Минимална инвестиция:  50 $
  • Минимално изтегляне  50 $ по всяко време
  • Теглене на печалба:  Ръчно – До 72ч
  • Натрупване на печалба:  7 дни / седмица
  • Месечна доходност: 10/12/15% според закупеният пакет

Последвайте ни тук👇

📲Telegram канал

📲 Telegram чат

⚡Instagram

📖Обучителна система

📢Facebook група

📈Инвестиционни програми