Какво представлява Ontology (ONT)

ont ontology
Купи и продай криптовалути

Платформа за разпределено доверие и сътрудничество

 

Ontology е блокчейн протокол, който е насочен към решаване на въпроси на доверие, идентичност, удостоверяване, проверка и оторизация. Криптовалутата позволява публично и частно внедряване на блокове, формиращи матрица на блокчейн, което прави ONT идеална платформа за бизнеса и индустрията, която може да свърже и с други криптовлути като НЕО .

Купи и продай криптовалути

Тази мрежа осигурява платформа за сигурно съхранение на данни, хардуерни опции за първично управление и криптиран анализ на данни. Тя също така осигурява рамка за всички видове приложения, която включва децентрализирани протоколи за обмен на данни и управление чрез използване на API, SDK и други модули.

Ontology има за цел да създаде доверeна система чрез партньорство за да предостави разпределени услуги, които включват проверка на данни, обмен на данни и много други в различните отрасли. Тя може да бъде приложима в почти всички сектори, включително интернет на нещата, финанси, застраховане, медии, разработка на софтуер, плащания, медицински изследвания, заглавия на активи и т.н.

онтологично приложение - Какво представлява онтологията (ONT)? Всичко, което трябва да знаете

С ONT, използваща NeoContracts , проектите, изградени върху нея, ще позволят на платформите да създават NEP5 жетони (символи, които се движат по блока на NEO). Докато самата платформа на Ontology би служила за съхранение на данни и идентичност, NEO се грижи за функционалността, базирана на активите.

Как функционира платформата ONTChainLevels 1024x601 - Какво представлява онтологията (ONT)? Всичко, което трябва да знаете

  • Първият слой помага да се проверят хората, инструментите, богатството и организациите.
  • Вторият слой проверява приложенията и ги свързва заедно.
  • Третият слой проверява модули за свързване, протоколи, комплекти за разработка и интерфейси за приложения.
  • Последният слой на веригата свързва различни мрежови протоколи.

С това развитие ONT се надява да бъде източникът за проверка на автентичността и точността на идентичността или собствеността. Социалните платформи след това могат да се интегрират с нея за доверие.

ONT Tokens и как да ги получите

Забележително е, че ONT никога не е имала публична продажба, където да бъдат закупени монетите ONT.

ONT символите се получават чрез AIRDROPS . Последният такъв ONT airdrop се случи на 1 март 2018 г. Тези, които са имали НЕО в портфейлите си в този момент са получили по 0,2 ONT за всяка монета НЕО.

ontology airdrop - Какво представлява онтологията (ONT)? Всичко, което трябва да знаете

AIRDROPS ще бъдат както следва:

За всеки НЕО, притежателят на символи получава 0.2 ONT и ще бъде разпределена на два пъти. 0.1 ONT бе дадена в седмицата след 1 март. Другата половина (0.1 ONT) ще бъде разпределена и излъчена някъде през второто тримесечие на 2018 г., след като се освободи платформата Ontology MainNet.

Kucoin и Binance са борси за криптовалути, които позволяват на потребителите си да се включат за получаването на ONT монети. За да получите ONT airdrop монети оттук нататък, трябва да държите криптовалутата NEO  в някой от горепосочените борси за да не пропуснете събитието.

Минали събития за получаване на ONT:
  • Лицата, които са се регистрирали в информационния бюлетин на ontology взели участие в KYC са получили 1000 ONT.
  • Участниците в NEO Devcon 2018 получиха 500 символа ONT. На 7 февруари 2018 г. бе изпратен имейл, който помоли участниците да отговорят с техните пощенски адреси. По-нататъшните инструкции се изпращат по-късно от екипа.

За да следвате актуализациите от екипа кликнете тук .

В момента ONT символите не се търгуват никъде. Идеята е, че монетите ще се търгуват когато MainNet стартира някъде през второто тримесечие на 2018 година.

Членове на екипа

Jun Li е основателят. Той е и съосновател на Onchain.

Julia Yu е ръководител на маркетинговия отдел както и на Onchain. Тя е много активна в Reddit и също така публикува статии в Medium за актуализации в общността.

Партньори

Onchain – Onchain може да бъде двигателят зад платформата на ontology, но Onchain и Ontology са отделни проекти. Onchain е частна организация с нестопанска цел на НЕО.

NEO – ONT символите се моделират след NEO. По същия начин притежателите на NEO получават NEO GAS за задържане на NEO, ONT GAS също се дава на притежателите на ONT жетони.

Децентрализирана фондация за идентичност (DIF) – Първият китайски проект във фондацията за децентрализирана идентичност, който включва Microsoft, IBM и IOTA, също е активен партньор на проекта.