Портфейлът на Coinbase добавя Polygon

Coinbase 1.8 млн вписвания за новата си NFT платформа
Купи и продай криптовалути

Потребителите на мобилната и браузър версията на портфейла на Coinbase ще могат да извършват транзакции и чрез Polygon. 

В Twitter крипто борсата написа, че вече потребителите ѝ могат да използват мрежата на Polygon, както и че “още решения за скалиране идват скоро”. 

💣Прочете ли CRYPTO Седмичник? – топ новина: EIP-1559 наближава…след няколко седмици

Polygon е познат като Matic и е решение за втори слой над блокчейна на Етериум. Чрез него се намаляват таксите и ускорява бързината на транзакциите. Polygon, разбира се, има свой роден токен, наречен MATIC, който дава права на гласуване, право на стейкинг и плащане на такси за транзакциите.

Купи и продай криптовалути

Според новината, имплементацията ще даде възможност на потребителите на Coinbase да намалят разходите си и да повишат бързината на опериране. За да активизират функционалността, всеки желаещ ще трябва да промени настройките на своя “Active Networks” на Polygon в менюто си.

Според крипто борсата плащането на такси за транзакции от малките потребители е голям разход. Средната транзакция според проучване на Coinbase е $3,591, а таксите са $5.17, като в момента те са ниски. При масовите продажби през май, цената на една транзакция в децентрализираните борси достигна $700. С новата имплементация Coinbase се надява да направи DeFi света още по-отворен за нови малки инвеститори.

Автор: Милица Димитрова – събскайбни се към моя CRYPTO Седмичник с най-важните новини от седмицата

 

Присъединете се към нашият Telegram канал за още полезно съдържание

Последвайте ни тук

Telegram канал

Telegram чат

Instagram

Facebook група