(ИЗМАМА) Praetorian Group – всекидневна пасивна доходност от 1% до 1,5%

Купи и продай криптовалути

 

Работата ни в PGI приключи, останахме изключително доволни и изкарахме пълен цикъл на инвестиционните си пакети, който бе 200% от стойността им. Това отново бе 100% печалба и 100% депозит. – Удвоихме депозитите си.

Купи и продай криптовалути

Ако сметнем и партньорската ни мрежа процентите отиват около 300% възвращаемост за период от половин година, което смятаме като един прекрасен резултат. Споделихме за компанията с Вас на 7 Юни, 2020. 

Praetorian вече е на доста време и НЕ съветваме никой да се включва! Моля запознайте се с нашата система на работа в раздел “обучения” и погледнете последната инвестиционна възможност, която сме споделили с Вас, тя е все още активна. 

 

Здравейте, Скъпи приятели! С огромно удоволствие искаме да Ви представим една компания, която все още не е официално стартирала и навлязла на Европейския пазар, а се очаква да бъде следващият огромен бум в инвестиционните платформи. Компания с 100% РЕАЛНИ офиси, собственици, дейност и продукт. В редовете по-долу ще опишем всички детайли, свързани с начина на печалба, нивото на риск, прозрачността на екипа и всичко останало. Приятно четене!

Моля запознайте се с нашата система на работа в раздел обучения, преди да преминете към следващата стъпка със запознаването с въпросната инвестиционна компания.

Система на работа с високо доходни инвестиционни възможности. 

Регистрация в компанията:

https://pgiglobal.trade/link/tonitonev

Включете се в нашата Фейсбук група, специално създадена за компанията!

https://www.facebook.com/groups/731999780905280/

 

Присъединете се към нашата инвеститорска Телеграм група, в която ще получавате първи информация за текущи и бъдещи актуални инвестиционии компании и потенциални алткойн сигнали за удвояване на вашият капитал.

 

Моля, прочетете инструкциите за участие в компанията.

———————————————-

Какво е Praetorian Group International

Praeatorian Group International (PGI) е ново, напълно автоматизирано решение за изкарване на 100% ПАСИВНИ ДОХОДИ. Това е компания, на която можем да връчим парична сума, срещу която компанията ще ни изплаща всекидневни дивиденти. Разбрах ли правилно? ДА! ТАЗИ КОМПАНИЯ ЩЕ ВИ НОСИ ПАРИ ДОРИ ДОКАТО СПИТЕ!

Основни детайли

Официално откриване в Дубай – 10.7.2020г. (датата бе променена заради пандемията от Коронавирус)

!!!ДЕПОЗИТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ПРАВИ ОТ ЛИЧЕН ПОРТФЕЙЛ, А НЕ ОТ АКАУНТ В БОРСА!!!

Пакети за инвестиция

praetorian пакети за инвестиция

Дейности на компанията

  • Една от водещите компании в разпространението, доставката, монтажа и отдаването под наем на АТМ Битомати.  (Битомат – банкомат за покупка и продажба на Биткойни и основните криптовалути.) Такива има поставени дори на няколко места в България!

  • Арбитражна търговия с криптовалути.
  • Онлайн блокчейн образование.
  • Продукти за здраве и спорт.
  • Съвсем скоро се готви и пускането на крипто дебитни карти, с които да пазарим навсякъде

разнообразни дейности на компанията

Каква е разликата между, абитраж и търговия и какви възможни проблеми са предвидени?

При търговията са важни нивата на определените валути, съответно риска е много голям, при арбитража риска е сведен до 0. Съответно софтуера, който използват следи за стойността на определени криптовалути в различни борси, като закупува валута от борсата с най-ниска цена и я продава на друга борса, съответно с по висока цена.
Предвидени са следните варианти, които могат да доведат до знак минус на сделката! Първият такъв вариант е когато има забавяне в блока на между две различни борси на сделка. Всеки път когато стигне до сделка бота, първо се допитва до главният сървър, дали сделката е реална и на същата стойност. Тоест сделки под 3% печалба не се осъществяват! Съответно бота изчаква сигнал дали да се насочи към друг ексчейндж или да остане в същата борса и да изчака за следваща сделка. В този момент, когато има натрупване на сделки и в дадената борса за търговия има 3 сделки, а чакат 4 бота, четвъртият бот автоматично получава сигнал от главният сървър да се пренасочи към борса с друга сделка.

Собственик на компанията (Президент)

 

Mark Davis – вицепрезидент на компанията.

Той също е издател на множество интересни книги, които можете да откриете в Амазон.

Посещение на наши колеги в офисите на компанията. Официалният офис се намира на Филипините.

Официален рекламен материал относно откриването на компанията в Дубай

БРУТАЛНА МАРКЕТИНГОВА СИСТЕМА

1. БИНАРНА СТРУКТУРА. (Как работи бинарната система накратко) Не е сложно, но е трудно за обяснение особено чрез писане!….

бинарна система в преаториан

При закупен пакет от 100 до 500$ получавате:

6% директен бонус (директна продажба)

8% бинарен бонус

При закупен пакет от 500 до 10000$ получавате:

8% директен бонус (директна продажба)

8% бинарен бонус

При закупен пакет от 10 000$ до 20 000$ получавате:

10% директен бонус (директна продажба)

8% бинарен бонус

При квалификация ляво-дясно (записани 1 човек в ляво и 1 в дясно) с пакет не по-малък или равен на вашия, в срок от 30 дни от вашият старт, получавате + 2% към всички нива.

ПРИМЕР ЗА РАБОТАТА НА БИНАРНАТА СИСТЕМА

Имате партньор във вашата дясна страна с 1000$ (т.е имате 1000 точки в дясната си страна)

Включвате нов партньор във Вашата лява страна на структурата за да усвоите точките от партньора си, който се намира в дясно. Включвате левият човек с пакет от 500$.

Веднага усвоявате 8% ( от по-слабата си страна (8% от 500$ = 40$ комисионна за вас),  от дясно остават 500 точки, (1000т. – 500т.) а от ляво остават 0т. (500-500т. )

Вашата следваща цел е да намерите нов партньор, който да включите във вашата слаба страна, за да усвоите точките, които имате останали в другата. (имате останали 500т. от дясно и 0 в ляво). Така гоним баланса за напред, за да не дойде момента, в който в лявата си част на структурата имаме 10000+ точки, а в дясно нямаме вече хора, които да запишем.

Системата има опция, при която всеки следващ човек, който закупи инвестиционен пакет, да се поставя напълно автоматино винаги в по-слабата ви страна на структурата. Ето как да включите тази опция:

Влезте в акаунта си. Отидете в менюто My Network – Binary Genealogy. В горният десен ъгъл имате 3 опции ( Extreme left, extreme right, weak leg). Първата е да ви нарежда хора (т.е точки винаги в лявата част на структурата ви, втората опция е да ги нарежда автоматично в дясната част и третата е именно да ги подрежда там, където имате нужда за да усвоявате ПАРИ и комисионни! (препоръчваме опцията WEAK LEG)

Кое е най-готиното и защо тази система е чак толкова брутална?

Когато човекът над вас (спонсорът ви), записва хора, то неименуемо те слизат и във вашата структура и ви носят точки. Тук е и бруталната сила на бинарната система!

Дори и ние да запишем директна продажба, то ако първите ни 2 позиции са вече заети, следващият човек ще слезе задължително под някоя от тези 2 позиции и така до безкрайност. Точно това и нещото, което може да ви мотивира да се включите сега и към нас! Едната част от структурата Ви ще започне да се гради с всеки следващ човек, който успеем да запишем, а за Вас ще остане да записвате хора само в другата си свобона страна на бинарната система.

Как изглежда всичко това можете отново да погледнете в менюто в сайта “My Network – Binary Genealogy”, но едва след като имате закупен пакет!

2. ДИРЕКТЕН БОНУС ОТ ПОКУПКА НА ПАКЕТ – 6 ДО 10 – 12 %

Когато Ваш директно записан партньор си закупи инвестиционен пакет, то вие винаги ще получавате директен бонус за продажбата си, изцяло от компанията, без да се взимат пари от вашият партньор. Компанията е избрала този тип реклама и ни плаща за директни препоръки, когато и доведем нови инвеститори, вместо да плаща в различни информационни канали големи суми за реклама.

3. БИНАРЕН БОНУС – 8-10%

4. КВАЛИФИКАЦИЯ ЗА БИНАРЕН БОНУС – трябва да имате 1 записан и активен човек в лявата страна на вашата бинарна структура и един активен човек, записан във вашата дясна страна на бинарната структура. След което Вие започвате да печелите в дълбочина от цялата структура, намираща се под вас.

Относно лидерите сред вас, които желаят да развиват свои екипи в компанията, провеждаме редовни обучения, уебинари и лични срещи. Моля свържете се с нас за да получите лично обяснение и препоръка как точно работи бинарната реферална система, какви бонуси се получават и какви брутално силни възможности крие компанията за Вас.

 ПРАВИЛА ЗА МИНИМИЗИРАНЕ НА РИСКА

ВАЖНО: При депозиране на средства е МНОГО ВАЖНО ДА се изпрати (да пристигне) точната сума , която ни се иска (нито повече, нито по-малко), в противен случай ще се наложи да се пише на съпорта и да се изчака ден-два докато оправят депозита ви.
* ИЗЧИСЛЕТЕ ТАКСАТА за транзакция и внимавайте дали е включена към сумата, която изпращате, или не е.
!!!ДЕПОЗИТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ПРАВИ ОТ ЛИЧЕН ПОРТФЕЙЛ, А НЕ ОТ АКАУНТ ОТ БОРСА!!!

 

Провеждане на презентации и oбучения за Компанията

 

Нашата пълна програма както за хора, които не са запознати с компанията и имат множество въпроси така и за вече постъпили членове, които искат да се обучат да продават, или просто да се забавляват със свои съмишленици. При желание за участие в някое от организираните ни събития се присъединете към нашата Фейсбук група и ни пишете за да получите линк!
презентация и oбuчение за praetorian

Метод и система на работа с подобни инвестиционни проекти

Тъй като е много важно всеки един да бъде запознат на 100% с риска, който се поема, е много важно да обясним каква система на работа се изпозлва тук.

Подобни компании, сайтове, проекти и т.н винаги намират своя край по един, или друг начин. Точно поради тази причина сме изградили система, която следваме за да намалим риска на максимум и да живеем един много по-добър живот.

Тъй като компанията е едва на 2 месеца и дори още не е стартирала официално, риска към момента за нас е ПОД МИНИМУМА. Имаме достатъчно време да изкараме доста добри печалби, след което да напуснем компанията преди да е затворила врати. В общият случай УДВОЯВАМЕ ПАРИТЕ СИ във всяка една компания, след което излизаме и влизаме във следващата.

Тъй като преди повече от година и половина на 8ми Март 2019г. споделихме с вас за компанията Арбистар

ВСИЧКИ, КОИТО НИ СЛЕДВАТ ВЕЧЕ СА СИ УДВОИЛИ , НЯКОИ СА УТРОИЛИ, ДРУГИ СА НАПРАВИЛИ ДОРИ Х5 И Х10 НА ДЕПОЗИТИТЕ СИ – мислим ,че е време да изкараме хората си масово от там и да ги вкараме в една нова, просперираща компания с огромен потенциал за развитие, а именно PGI!

Е сега, след като вече ви доказахме и показахме каква е нашата система оставаме крайното решение на ВАС. Искате ли да печелите напълно пасивни доходи за напред с нас, без дори да се налага да си мърдате пръста, то винаги ще има още едно място за Вас в нашият екип.

Благодарим Ви за отделеното внимание, желаем ви много щастие, здраве и сбъднати мечти!

Доказателства за плащане от компанията! Обновява се постоянно! Последно плащане от 23.6.2020г.

плащания praetorian