Как да презентираме високо доходни инвестиционни възможности – урок 1

презентиране на инвестиционна компания
Купи и продай криптовалути

Здравейте скъпи приятели, вярваме, че щом сте тук вече участвате в някоя/и от инвестиционните компании, които сме споделили с Вас. Както вече някои от Вас знаят от подобни компании можем да печелим по два различни начина. Единият начин е напълно пасивен, инвестираме дадена сума пари, а компанията ни плаща лихва за нашият депозит. Вторият начин обаче е по-интересен и много от Вас, които никога не са го практикували смятат, че е много сложен.

Истината обаче е такава, че огромен процент от хората не осъзнават същността на този вид бизнес, особено след като нямат изградена система на работа и винаги е нужно да презентират определена компания. Било то от страх да не загубят близък човек, приятел, роднина, упорито не говорят за своите инвестиции и постижения в интернет.

Купи и продай криптовалути

Всички знаем, че живеем в епохата на Интернет, в която всички инструменти за изкарване на пари са на една крачка от нас. Всеки от нас има мобилен телефон,таблет или компютър. Всеки от нас има интернет и нужните познания да го използва. Остава само да се впуснете по течението и да разберете как да започнете да работите по нашата система!

Вариантите за продажба на продукт или услуга са два: Онлайн и Офлайн. В интернет или при физическа среща с хора. И двата избора имат своите плюсове и минуси и понякога се налага да ги комбинираме. Тук ще поговорим и за двете опции.

Присъединете се към нашата инвеститорска Телеграм група, в която ще получавате първи информация за текущи и бъдещи актуални инвестиционии компании и потенциални алткойн сигнали за удвояване на вашият капитал.

 

 1. Онлайн продажби на инвестиционии услуги за пасивна доходност и системата ни за диверсификация.

При онлайн развитието в МЛМ индустрията са нужни няколко неща:

Задължително изграждане на бранд или организация, които да представят Вашата система на работа, по начина, по който го правим и ние. Ето няколко идеи, които да изпозлвате.

 • Фейсбук страница
 • Инстаграм профил
 • Google my business профил
 • YouTube канал
 • Телеграм канал
 • Уеб-сайт

Създайте свои информационни канали за МАСОВО известяване на много хора в интернет пространството. П.С Повечето от Вас вече имат фейсбук и инстаграм профили със стотици, дори хиляди приятели и последователи. Знаете ли всъщност колко много от тях биха се заинтригували ако научат, че съществува възможност да изкарват неограничени парични суми, напълно пасивно от интернет и от всяка точка в света?

Ако не знаете как да създадете Фейсбук страница, Инстаграм профил, YouTube канал ето няколко примерни обучителни видеа за това:

Създаване на Фейсбук страница: Клик

Създаване на Инстаграм бизнес профил: Клик

Създаване на успешен  YouTube канал от нулата : Клик

Както за тези така и за всички останали социални медии можете да откриете подробни информативни ревюта и клипове, които ще Ви водят стъпка по стъпка към успеха. Нужна са само мотивация и цел.

ВАЖНО: Никога не продавайте директно на човек, не продавайте също така никоя от компаниите, в които участвате. Продавайте системата на работа, която Ви представихме в предходната статия, която бе начало на Вашето обучение. Хората мразят да им се предлага и набутва нещо, което не са пожелали сами. Хората особено тук в България са много лъгани и мамени. Бъдете търпеливи! 

В процеса на споделяне на резултати, които Вие вече сте постигнали и постигате, благодарение на системата, много от Вашите последователи ще Ви задават въпроси точно с какво се занимавате. Когато човек е вече пожелал сам да научи повече за Вашата работа, вече може да действате, но отново не толкова рязко и грубо, колкото и да Ви се иска да споделите целият си опит с отсрещния човек.

Попитайте го какво мисли за фондовите борси, за акциите на компании като Amazon и Tesla, за печалбите, които е можел да реализира там преди години ако инвестира. Попитайте го за мнението му относно Биткойн и криптовалутите като цяло.

Ако получите позитивен отговор и човека е настроен добронамерено и е отворен към нова информация, можете да представите СИСТЕМАТА, по която работим.

След, което имате готов клиент, дори без да се е наложило да се видите с човека. Просто му изпращате следните обучителни материали и той започва да ходи по същите стъпки, по които сте минали и Вие. Същите стъпки вършат работа и при физическият контакт, но съгласете се до колко повече хора бихте достигнали с работата си в интернет. Автоматизацията, която създаваме по този начин е прекрасна.

Наблегнете на възможността за диверсификация (разпределение на риск), която имаме всички в нашата организация. Тук бихме желали да Ви оставим един пример, който да използвате:

Представете си, че имате срещу Вас един от най-добрите световни крадци, имате апартамент с 10 места, на които сте скрили злато и пари. Шанса той да открадне всичко, или по-голямата част от скритото е много голям.

Представете си същата ситуация, но с 10 различни апартамента, в различни градове като във всеки един сте скрили по нещо. Колко голяма част може да бъде открадната от този крадец в случая? Доста малка нали!

Предвидимостта и правилния менинджмънт на инвестиците ни са ключов фактор в този бизнес. Бъдете честни и откровенни с хората, с които желаете да работите, това се оценя ако срещу Вас стои качествен човек.

Нещо също много важно, което наблюдаваме в социалните мрежи е, че много от Вас се опитват да набавят нови партньори за своите екипи и пускат публикации с именно тази цел. Публикациите от своя страна в 90% от случаите са копирани и откраднати по чужд модел и това не действа добре нито за Вас, нито за човека, от който сте взели шаблона. Научете се да споделяте УНИКАЛНО СЪДЪРЖАНИЕ, 

което само и единствено Вие ще сте пускали към момента. Старайте се да дадете максимално повече информация с минимално количество текст. Използвайте качествени емотиконки, които можете да вземете от тук: Клик

Следвайте определена йерархия при писането на публикации, дръжте ги формулирани правилно и с точната информация за това, което правите. Избягвайте да пишете всичко свързано с реферали, партньорски мрежи, МЛМ и всякакви думички, които биха събудили негативизъм във Вашия читател. Никога не забравяйте, че хората в България са ужасно настроени към този вид бизнес, именно защото не им е представен по начин, който да е реален и честен с тях. Вие имате възможността да го направите! Има безкрайно много хора, които не спират да ходят на казино, да играят комар и да губят пари, но това не ги кара да спрат. Почти всеки от нас има такива приятели и познати, ето Ви първата таргет група от хора, която можете да селектирате при работата си.

2. Офлайн продажби на подобен тип инвестиционни услуги

Както онлайн така и офлайн НЕ е нужно да започваме да говорим директно за която и да било компания. На първо място идва хладнокръвието и спокойствието, което трябва да излъчваме. Накарайте хората сами да попитат с какво се занимавате последно време. И без това много често срещани теми и въпроси са именно тези, свързани с нашата работа и заплащане. Нужно ли е да таргетираме правилно хората, с които да правим подобен тип срещи? Много от специалистите в този тип маркетинг ще кажат, че е нужно, но според нашите наблюдения в огромен процент от случаите зайчето излиза от шапката, от която най-малко очакваме. Хора, които никога не бихме си представили, че имат потенциал за подобен тип партньорски бизнес, постигат страхотни резултати. Т.е – НЕ си правете труда и не се натоварвайте допълнително да преценяте хората, защото рядко това би било успешно. Селекцията ще се случи сама, особено след като зададем нужните въпроси на събеседника ни. (Мнение за акции на TESLA, AMAZON, FACEBOOK, мнение за биткойн и криптовалутите.)

Стоплете контакта с човека срещу Вас, той със сигурност е забелязал, че споделяте разни неща за онлайн инвестиции и пасивни доходи в профила си. Докажете ли му, че разполагате с пари и покажете ли му, че нещата в действителност се случват то непременно и той ще желае да получи повече информация.

Тук отново идва момента, в който дори няма да е нужно да му презентирате въпросната компания, а просто ще му дадете да прочете информацията, която и Вие четете в раздела с обучения. Разбира се ще бъде добре да се научите да презентирате стратегията ни напълно простичко и разбираемо за хората ако желаете да постигате по-големи успехи. Винаги физическият контакт е по-силен и би ви донесъл по-голям успех, но e важно да комбинирате и двете си умения за да постигнете максимален резултат.

Но дори и по този начин, всеки от Вас се вижда с определен кръг от хора в ежедневието си. Накарайте ги да питат, грабнете вниманието им и когато дойде времето им изпратете нужните четива, които сме подготвили за Вас. Много важна роля при физическия контакт и лични срещи играе външният Ви вид. Това прави първо впечатление на огромен процент от хората. Когато не сте се виждали с някой приятел от известно време и му направите добро впечатление, че сте си купили нов часовник, нови обувки, ново сако, чанта, портфейл, кола и т.н, то несъмнено любопитството му ще бъде събудено от къде изведнъж сте се облекли така и с какво се занимавате сега.

– Първа стъпка изпълнена (Събуди интереса на хората). Външният Ви вид и автомобила, който карате работят в това отношение на 100% и моментално създават позитивно, или негативно впечатление в околните. Инвестирайте в себе си за да сте успешни при офлайн работата си в МЛМ индустрията.  Изпратете информацията и изпълнете всичко написано преди това и Ви гарантираме минимум 10-20% успеваемост. Т.е калкулирано така на всеки 100 човека, които запознаете с Вашата работа ще имате 10 до 20 нови партньора в своята организация – Гарантирано!

Тук идва тънкия момент, че не е нужно винаги да правите това и да търсите нови хора, защото времето Ви е ограничено. Намерете точните 5-10 човека, на които да предадете своите знания и на които да помагате да вървят по същата обучителна система. Именно тогава ще сте успешни в онлайн предприемачеството и ще можете да наречете себе си истински лидер на екип.

Благодарим Ви за вниманието и Ви чакаме отново в следващата част от нашето обучение.

Присъединете се към нашата инвеститорска Телеграм група, в която ще получавате първи информация за текущи и бъдещи актуални инвестиционии компании и потенциални алткойн сигнали за удвояване на вашият капитал.

Моля прочетете споделената информация в следния ред:

 1. Система на работа с високо доходни инвестиционни компании. 
 2. Как да презентираме инвестиционна компания – урок 1

 3. Как да презентираме инвестиционна компания – урок 2
 4. 10-те най-големи грешки в сферата на продажбите – урок 3

 5. Лидерство – Бъди истински лидер на екип – урок 4