Как да презентираме високо доходни инвестиционни възможности – урок 2

презентиране на инвестиционна компания
Купи и продай криптовалути

Здравейте Скъпи читатели, добре дошли и във втория ни урок по презентиране на онлайн инвестиционни компании и успешното изграждане на партньорски мрежи в тях. Тук ще разпишем практически как можете да стартирате работата си онлайн. След като в първата част вече създадохме профили в социалните мрежи идва ред да оформим как ще изглеждат те и да започнем да привличаме читатели.

Ако не разбирате от графичен дизайн и нямате приятел, който да Ви помогне, винаги можете да използвате някои от безплатните уебсайтове за създаване на интересни картинки за корицата на Вашата Фейсбук страница, профилна снимка за инстаграм, корица за Youtube и всичко нужно за оформяне на Вашите информационни канали. Можете да заплатите и на професионалисти да брандират бизнеса Ви, но внимавайте към кого ще се обърнете.

Купи и продай криптовалути

Ето някои сайтове за създаване на нужните рекламни материали:

https://www.canva.com/

https://crello.com/

Присъединете се към нашата инвеститорска Телеграм група, в която ще получавате първи информация за текущи и бъдещи актуални инвестиционии компании и потенциални алткойн сигнали за удвояване на вашият капитал.

Достигане до потенциални клиенти онлайн

След като вече имаме социални профили във Фейсбук, Инстаграм, YouTube, Telegram и сме ги оформили да изглеждат добре, идва момента, в който трябва да достигнем до някакви читатели.

 1. Поканете всички свои приятели да харесат страницата Ви във Фейсбук. Когато сте в страницата си имате опция “Invite all friends”, с която автоматично изпращате покани на всички свои приятели да харесат Вашата страница. Нужно е преди това страницата Ви да има пълно описание, до което всички да достигнат лесно, защото на много от приятелите Ви ще им е интересно точно за какво става на въпрос. Възможно е да поканите всичките приятели и на свои роднини, приятели, на които имате достъп до телефона (разбира се с тяхно съгласие).
 2. Пуснете подредена и ясна рекламна публикация на дейсността си, на системата си на работа и на резултатите, които сте постигнали. Използвайте кратко и ясно описание и красиви и шарени снимки + нужните емотиконки, които вече сме Ви дали.
 3. Споделете публикацията във всичките си социални мрежи.
 4. Намерете групи и страници, в които има хора с Вашите интереси. В нашия случай интересите са: инвестиции,пасивни доходи,криптовалути, биткойн, пари от интернет, личностно развитие, фенове на милиардери, хора, които са харесали страниците например на Юли Тонкин и още много идеи. Влезте във всички подобни групи и харесайте всички подобни страници.
 5. Споделете отново публикациите от всички свои социални медии в групите, в които сте членували. НЕ ОБЛЪЧВАЙТЕ хората, пускайте публикация само по веднъж в група на всеки 2-3 дни.
 6. Създайте контакти и общувайте с хората в тези групи. С някои от тях ще преминете на лични съобщения, ще размените контакти и с времето ще стоплите отношения. Те също са потенциални клиенти. Никога не забравяйте правилото да не бързате и правилото да НЕ презентирате никоя компания, а системата която притежавате!
 7. Постоянството в тази работа Ви гарантира резултати. Колкото повече хора разберат за Вашето предложение и колкото по-добре е формулирано то, толкова повече успехи ще пожънете.
 8. Създавайте уникално съдържание, а не копирайте чуждо!

Платена реклама, с която да напреднем по-бързо

Винаги можете да подкрепите своят нов бизнес с малко платено достигане на публикациите Ви до повече хора. Фейсбук например предлага супер подробно таргетиране на аудиторията, за която ще плащаме. Възраст от-до години, добавяне и премахване на интереси, местожителство, Държава, разстояние от центъра на града, пол и др. Можете да си създадете перфектната аудитория, на която Фейсбук да покаже Вашата рекламна публикация. Интересите са същите като тези, които писахме по-горе.

Много добър видео урок за това как да пуснете Фейсбук/Инстаграм реклама:

 

Нашите изводи и опит

Офлайн или Онлайн работа, на къде сега? Кое е по-добре и дава по-силни резултати. Знаем, че повечето хора ще помислите, че онлайн системата е най-добрата и се влагат най-малко усилия, но това не е така. Нужно е да се комбинират и двата модела. В нашият опит комбинацията се случи по следната поредност. Създадохме уебсайта си през 2017г., информационните си канали и фен страниците ни, споделяхме интересна информация и правихме преводи на новини като последователите ни малко по-малко вдигаха бройката си. В един определен момент решихме да започнем да споделяме на хората за системата си на работа и за начина, по който изкарваме не малки суми пари. С времето обаче на хората им хареса до такава степен, че доходите ни идваха и идват основно от работата в подобни интернет инвестиционни компании. Дохода е 4 цифрено число на ден.

Стартирайте ОНЛАЙН, създайте всичко това зад себе си, обучете се, бъдете готови за всички неудобни въпроси, които Ваш събеседник би Ви задал и чак тогава преминете към офлайн работата с Вашето обкръжение и вече изградената си партньорска мрежа в интернет.

Важно е да НЕ рискувате своите приятелства и да не бързате да им презентирате каквото и да било, преди да сте истински готови.

Развивайте екипа

Моля обръщайте внимание на всеки човек, който Ви последва в определена инвестиционна компания. Представете му се, запознайте се, съдействайте му с всичко, с което бихте могли. Разменете си телефонните номера и се чувайте минимум веднъж седмично за да проверите как е човека, как върви работата му в компанията, в която работите в момента. Много важно е да учите своите партньори да правят същото с техните. Помагайте! Когато Вие имате нужда от помощ за Вашите нови партньори, потърсете я от Вашият поканващ, по същия начин когато Ваш партньор има нужда от съдействие за своят екип, помогнете му! Така се изграждат империи!

Благодарим за отделеното време, надяваме се да сте получили полезна информация и Ви очакваме в следващата част от нашето обучение.

 

Моля прочетете споделената информация в следния ред:

 1. Система на работа с високо доходни инвестиционни компании. 
 2. Как да презентираме инвестиционна компания – урок 1

 3. Как да презентираме инвестиционна компания – урок 2
 4. 10-те най-големи грешки в сферата на продажбите – урок 3

 5. Лидерство – Бъди истински лидер на екип – урок 4