Robinhood ще разреши крипто трансфери от октомври 

5 млн клиентски имейли са изтекли от Robinhood
Купи и продай криптовалути

Robinhood разкри, че клиентите най-накрая ще могат да преместят своите Биткойн, Етериум и други криптовалути от приложението от следващия месец. Това бе една от най-дългоочакваните функции за приложението.

COO-то на Robinhood Christine Brown каза, че тези, които се регистрират за списък с чакащи, ще започнат да получават достъп през октомври, докато функцията ще стане налична за всички клиенти до началото на 2022 г.

Съобщението идва в момент, в който компанията сподели мащабните планове за крипто, който бързо се превърна в един от най-големите източници на растеж за бизнеса и го превърна в основен съперник на Coinbase.

Купи и продай криптовалути

Доста често критици споделиха, че факта, че клиентите не могат да изместят своята криптовалута от платформата, е неприятен. В интервюта обаче директорите споделяха, че искат да видят дали има интерес към продукта, преди да преминат към стъпки за развитието му.

Robinhood наскоро добави функция, която позволява на потребителите да купуват криптовалута на повтаряща се дневна или месечна база само за $1. Компанията рекламира тази функция като начин клиентите да се възползват от „осредняване на разходите за долар“, популярна инвестиционна стратегия, която позволява на хората да се хеджират срещу променливостта и да изграждат позиции с течение на времето.

Автор: Милица Димитрова – събскайбни се към моя CRYPTO Седмичник с най-важните новини от седмицата

 

Присъединете се към нашият Telegram канал за още полезно съдържание

Последвайте ни тук

Telegram канал

Telegram чат

Instagram

Facebook група