Share4Pay – споделяне на съдържание срещу заплащане.

share4pay пари от интернет
Купи и продай криптовалути

Както обикновено ще допълним нашата графа с различни варианти за докарване на допълнителни доходи от интернет. Тук клоним странично от темата за крипто валути, но мислим, че е добре да подкрепим този Български проект и да го представим на Вас – нашите читатели. С радост споделяме тази информация и ще се радваме искрено ако тя помогне на хора, които нямат възможност да работят навън, а все пак са им нужни някакви доходи.

КАКВО Е SHARE4PAY?

Share4Pay е платформа за споделяне на съдържание (новини и статии) срещу заплащане.
Споделяйте във facebook групи, facebook, страници, facebook приятели, facebook стената, Форуми, google plus, twitter, mail кампании. Всеки социален или обществен канал. Ние ще Ви заплатим всяко посещение.
С помощта на платформата ще монетизирате всяка минута от свободното си време.
Ще си осигурим допълнителен или основен приход.
След регистрация в Share4Pay Вие ще получите достъп до панел, в който може да следите в реално време вашите приходи.
По всяко време може да заявите изтегляне на натрупаните приходи.

Купи и продай криптовалути

Регистрацията в платформата ще ви отнеме не повече от минута и е напълно безплатна.

РЕГИСТРАЦИЯ ОТ ТУК

 

КАК РАБОТИ ПЛАТФОРМАТА?

1. Направете безплатна регистрация.

Регистрацията ще ви отнеме не повече от минута. След успешна регистрация ще получите email с парола и инструкции за влизане в платформата.

2. Получаване на персонален сайт.

След успешна регистрация ще ви създадем сайт, в който наши служители ще започнат да въвеждат денонощно информация (новини и статии). Адреса на сайта може да видите след влизане в платформата или в mail-а, който сме ви изпратили след регистрацията.

3. Как да започна да изкарвам пари?

Нужно е да споделяте статии и новини от персоналния ви сайт в социалните мрежи. Колкото повече новини и статии споделяте във facebook групи, facebook страници, facebook стената си, форуми, twitter, google+, толкова повече пари ще изкарвате. Ние ще ви платим за посещенията, които ще докарате в сайта, в следствие от споделянето на новини и статии. Персоналният ви сайт е оптимизиран както за настолни компютри, така и за мобилни устройства и може да споделяте през мобилният си телефон дори и в движение.

4. Статистика на посещенията и прихода.

В реално време може да следите колко посещения сте направили на сайта и колко пари сте изкарали. Във всеки един момент може да заявите изтегляне на парите, които сте натрупали и ние ще ви ги преведем по банков път или чрез paypal.com.

ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА

Партньорската платформа е базирана на модела Multi-level Marketing, MLM.
Вие ще получите процент от натрупаните комисионни за всеки нов потребител, който се е регистрирал благодарение на вас.
Принципа на MLM е е изграден до 3 нива надолу.
Процентите на комисионните за всяко ниво на йерархията са описани в раздел “Партньорска програма” в акаунта ви.ЩЕ ПОЛУЧАВАТЕ КОМИСИОННА ДОКАТО СЪОТВЕТНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ Е АКТИВЕН.
ПРИМЕР: АКО СТЕ ДОВЕЛИ ПОТРЕБИТЕЛ, КОЙТО Е АКТИВЕН В СИСТЕМАТА 1 ГОДИНА ВИЕ ЩЕ ПОЛУЧАВАТЕ ПРОЦЕНТ ОТ ПРИХОДА МУ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ.