S&P Dow Jones пуска 5 нови крипто индекса 

S&P Dow Jones пуска 5 нови крипто индекса
Купи и продай криптовалути

Една от най-известните компании за индекси – S&P Dow Jones – добави нови 5 крипто индекса към съществуващия си списък от крипто индекси. 

Макар и цели 5, най-интересният може би  е S&P Cryptocurrency Broad Digital Market (BDM) Index, който предоставя възможност за следене на пазара, разчитайки на представянето на 240 различни криптовалути. Това значително намалява риска от инвестиция само в една валута и може да е подходящо както за големи инвеститори, така и за малки.

💣Прочете ли CRYPTO Седмичник? – топ новина: EIP-1559 наближава…след няколко седмици

 

Купи и продай криптовалути

Сред другите индекси са LargeCap Index, който се фокусира на “големите” койни, Ex-MegaCap Index, който изключва Биткойн и Етериум, LargeCap Ex-MegaCap Index и Ex-LargeCap.

S&P Dow Jones отговаря за две от най-важните показатели на пазара. S&P 500 и Dow Jones Industrial Average (често наричан само “the Dow”). Те често се смятат като базова основа за надграждане при процент възвръщаемост по инвестициите. 

Компанията за първи път съобщи своето “партньорство” с крипто индустрията в края на миналата година, когато започна да партнира с бизнеса за Блокчейн данни Lukka. Сред това S&P Dow Jones направи индекси на Биткойн и Етериум и комбиниран индекс на двете.

Автор: Милица Димитрова – събскайбни се към моя CRYPTO Седмичник с най-важните новини от седмицата

 

Присъединете се към нашият Telegram канал за още полезно съдържание

Последвайте ни тук

Telegram канал

Telegram чат

Instagram

Facebook група