Топ 5 тенденции, определящи криптовалутите в края на 2020 г.

the-top-5-defining-trends-for-crypto-in-late-2020
Купи и продай криптовалути

Кои са тенденциите в криптовалутната индустрия и блокчейн пространството, които могат да заемат позиции и да ги поддържат през останалата част от 2020 г.

Полето за криптовалута е място, където всичко се променя с едно мигване на окото. Новите технологии, основните участници на пазара и тенденциите се изместват много по-бързо, отколкото във всяка друга индустрия. От настоящата гледна точка изглежда, че идва ред на много вълнуващо развитие. И все пак тази хаотична индустрия може да донесе повече възможности в рамките на следващите месеци и всичко, което видяхме преди, ще бъде надминато от нещо наистина изключително. Въпреки това, нека бързо да проверим всички гледни точки.

Купи и продай криптовалути

Прочетете повече: “????????? ??? – Реална инвестиционна високо технологична компания за пасивни доходи, с ?доказан реален софтуер за ? търгуване с криптовалути, ? офиси, които тепърва се разрастват по цял свят, собственик е публична личност в крипто средите, член на екипа е собственика на криптовалутата ????? и още много.

Преминаването към безкасово общество

Една от най – определящите тенденции за обществото през 2020 г. се появи неочаквано. Веднага след Коледа светът изглеждаше сигурен и здрав, въпреки страховитите новини от Китай. По-късно през зимата обаче той бе превзет от “смъртоносен” вирус. Пандемията COVID-19 парализира, разруши и спря много индустрии и накара хората да преосмислят отношението си към много неща в живота. Такива по-рано съмнителни практики като отдалечени работни места или плащания с криптовалути придобиха значителна сила и изглежда сякаш ще останат присъстващи дори след приключването на пандемията. Защо да работите от офиса, когато всичко може да се управлява ефективно от всяко място на света? Има ли смисъл да продължите да изразходвате разходите си за луксозни офиси, ако просто няма нужда от това в дигиталната ера?

Освен това е време да се освободим от парите – трябва да направим крачка към ново качество на живота. Междувременно полето на блокчейн също разцъфна, тъй като нова ера изисква повече професионалисти в областта на технологиите в самия блокчейн. В днешния свят приложенията за взаимодействие с криптовалута са станали достатъчно напреднали и ясни, за да позволят закупуването на цифрови активи само с дебитна карта. Stablecoin портфейлите са с голямо търсене и тази очевидна тенденция вече не е единствено план, а е реалност тъй като институциите се присъединяват към клуба в значителен брой.

Криптото вече не е за отрепки

Образът на криптовалутата се променя в световен мащаб по-бързо от всякога. Биткойн ( BTC ) и Ethereum ( ETH ) вече не са балон, тъй като пазарната капитализация на BTC вече е по-голяма от Coca-Cola и Intel , а blockchain е интегриран в много области и операции. Освен това, институционалните инвестиции в криптовалути се увеличават, тъй като търсенето на биткойн нараства на фона на коронавирусната криза, като Grayscale преживява драстично увеличение на активите си през тази година. Повече хедж фондове натрупват цифрово богатство бързо и това със сигурност ще продължи и тази година.

Въпреки че ръководеният от Facebook крипто проект все още има много спънки в лицето на Комисията за ценни книжа и борси на САЩ и други регулатори, неговото стартиране непрекъснато се забавя. Тъй като смесването на различни парични политики е съмнително за успеха на проекта, не сме сигурни, че проекта им някога ще види светлината на деня в сегашното си състояние.

Едно нещо е несъмнено очевидно: Светът на обикновените потребители се нуждае от по-удобни интерфейси, за да взаимодейства с криптовалутите и те идват. Дигиталният дял постоянно нараства, тъй като през 2020 г. е по-лесно да се отвори чекова сметка в долари или евро, отколкото някога преди.

Нарастващо приемане на DeFi

Децентрализираното финансиране или DeFi се превърна в една от най-известните тенденции в криптовалутата от края на 2019 г. Секторът се разраства с бързи темпове през последните шест месеца, а наскоро секторът постигна нов рекорд, тъй като общата стойност заключена в DeFi удари удивително нова висоти от 4 милиарда долара.

Много компании, които оперират в областта на блокчейн, вече са представили своите продукти на DeFi. Популярни протоколи като Compound, Balancer, Curve и други платформи отвориха вратата към изцяло нов свят на крипто възможности за инвеститори, търсещи дълбока ликвидност, вариращи съотношения риск-възнаграждение и вълнуващи, достъпни съвременни финансови инструменти.

Предстои да видим по-нататъшно приемане наред с растежа на потребителската база, тъй като институционалният капитал идва в областта на цифровите активи. DeFi нараства безумно бързо.

Появата на CBDCs

В днешно време цифровите валути на централната банка или CBDC са гореща тема за разговор или решение в развитието на много страни. Китай, едно от най-обширните места за развитие на технологии в света, започна да се занимава със създаването на местен цифров актив. Би било вълнуващо да видите как стартирането и внедряването на дигитален юан може да промени крипто света и да измести баланса на икономическата мощ, изваждайки статута на долара като глобална резервна валута. Може ли този пример да вдъхнови други водещи страни? Борбата може да бъде жестока в тази област.

Инициативите за Stablecoins (Стабилни монети) все още масово са подценени по целия свят. Повечето притежатели на криптовалути са обект на нестабилност и риск от контрагента. Не само глобалните или местни банкови проекти ще бъдат в пространството в бъдеще, тъй като и частните компании продължават да се развиват. Проекти като USD Coin ( USDC ), Paxos Standard (PAX) и Stasis ‘Eurs съчетават предимствата на блокчейн с репутацията и относителната стабилност на фиатните валути.

Подобрена конфиденциалност с технологията блокчейн

Истинският прогрес се случва, когато предстои криза. Още през 90-те години интернет беше нещо като чудо, магия или тайно изобретение. Днес, в ерата на социалните медии, задвижвана от мобилни устройства, трудно можем да си представим ежедневието си, без да е необходимо да общуваме онлайн. Но с нарастващата ангажираност в дигиталния живот забравяме, че всички налични услуги, които се използват не само от случайни потребители, но и от повечето известни изпълнителни директори и дори президенти, са все още твърде крехки, въпреки технологичния напредък.

Най – новата новина в Twitter бе, че хакери компрометираха на много високо ниво, политици, знаменитости и физически лица в областта на технологиите. Проблемът води до въпроса какво да правим по-нататък. Дискусиите за подобрения на базата на блокчейн се нагорещяват много бързо. Може да видим повече проблеми, тъй като хакерската активност и исканията за откуп в криптовалута няма да изчезнат скоро.

Поглед към 2020 г. и след това

Много анализатори правят далечни прогнози за криптовалутите и цената на Биткойн, предвиждайки по-нататъшните възможни тенденции през следващото десетилетие. Безспорно е, че това някога нишово поле е настроено да се трансформира в глобална основна екосистема. Не забравяйте да очаквате повече ценови записи, повече изобретения и повече усвояване.

Какъв ще бъде светът след 10 години? Още през 20-ти век този въпрос беше много по-лесен за отговаряне, но всякакви прогнози, направени днес, много вероятно ще остареят след една година. Въпреки това можем да сме сигурни, че децентрализираните технологии и услугите, базирани блокчейн, ще оформят по-нататъшния напредък и развитие на човечеството.

QubitTech – Крипто търговия с квантови технологии и инвестиционна възможност за пасивни доходи

Инвестиционната компания QubitTech е създадена от група независими експерти в алгоритмични и ръчни методи за управление на активи и търгуване с криптовалути, заедно с признати специалисти в областта на развитието и приложението на електронни системи с богат опит от традиционните финансови пазари.

Присъединете се към нашата крипто инвестиционна Телеграм група за да получавате всякаква информация, свързана с изкарването на напълно пасивни доходи в интернет пространството.

?????? ????? ???????? – ?????? ??????? ??????