Списание TIME приема крипто разплащания

списание TIME приема крипто разплащания
Купи и продай криптовалути

Известното списание и сайт TIME ще приема разплащания чрез криптовалути от клиентите, които се абонират за дигиталните броеве.

За целта списанието, което има над 90 години опит в сферата, ще си партнира с Crypto.com. Всички читатели, които имат желание да се абонират за неограничен лимит на достъп до сайта, могат да го направят вече и чрез Биткойн, както и всички криптовалути, които поддържа Crypto.com. Част от тях са Етер, Dogecoin, XRP, Litecoin и DeFi токени като Uniswap, Aave, Balancer и Compound.

Купи и продай криптовалути

Като бонус, потребителите, които са заплатили за своя събскрайб с Crypto.orgCOIN (CRO) ще получат 10% обратно, според политиката на компанията. CRO е токен, издаден самата борса. 

Ето какво сподели директора на списанието Keith Grossman.

„Тъй като TIME продължава да прави иновации и да намира нови начини да надгражда съществуващата ни общност от 2,3 милиона абонати, ние сме горди да предложим тази нова опция за плащане чрез нашето партньорство с Crypto.com“.

През изминалата седмица TIME сключи партньорство и с друга известна компания – Grayscale. Новата реклама в списанието ще бъде платена чрез Биткойн от страна на Grayscale. TIME споделят, че засега ще държат актива в баланса си, вместо да го продадат.

Присъединете се към нашият Telegram канал за още полезно съдържание

 

Последвайте ни тук

Telegram канал

Telegram чат

Instagram

Facebook група

Facebook страница