Нашият избор на най-обещаващите криптовалути за 2018 година

best altcoins for 2018
Купи и продай криптовалути

Най-обещаващите монети за 2018 година

Класацията се състои от алткойни, които вероятно всеки знае, и чиито бъдеще според нас ще бъде доста положително.

Избраните монети ще задържим поне до края на 2018 година и важното тук е ако определена монета не расте за няколко месеца не трябва да се бърза с продажбата и. Нека да стои до края на годината. Разпределете процентово вашата инвестиция на свой собствен риск и според това в коя крипто валута вярвате повече.

Купи и продай криптовалути

Bitcoin, разбира се, ние няма да вземем, дори ако знаем ,че той ще се покачи до 50 хиляди долара (което е вероятно да се случи), не заради друго ,а заради това че печалбата ще е жалка на фона на това ,което може да се случи с по-евтините валути. При алткойните нещата могат да се развият много по-интересно през тази година . Нека започнем с нашият списък!

 

Ripple (XRP)

Да, приятели, RIPPLE е централизирана валута в ръцете на банкерите. Това нарушава всички принципи на крипто. Да, това нарушава и идеологията на криптографията и така нататък…. Но ако просто искате да изкарате пари за една година, мисля, че това е доста добър вариант, особено при цената му в момента. Вие сте наясно, че растежът на Ripple е свързан с въвеждането му в различни банки. Сега представете си още колко банки ще добавят тази система през 2018 г.? Мисля, че е ясно защо сме направили този избор.

 

NEM (XEM)

Що се отнася до NEM , тя е много подценена крипто валута от много крипто “инвеститори”. Спечели голяма популярност в Япония. Начело на проекта е екип от разработчици, чиято основна цел е  да донесат сигурността и бързината на банковите транзакции на ново ниво. Те вече имат успешно затворени мрежи. Момчетата планират да се разширят и на други азиатски пазари. Що се отнася до мен проекта е обещаващ и го подкрепям с няколко броя ,които държа “под матрака”.

 

STELLAR (XLM)

Децентрализираната мрежа на тази крипто валута се състои от взаимно свързващи възли, които работят независимо един от друг. Времето за потвърждаване на всяка транзакция е 3-5 секунди, като поддържа хиляди транзакции в секунда. По същество технологията, която ви позволява да прехвърляте пари между хора, компании и финансови институции е толкова лесна, колкото изпращането на съобщение в телеграф.

Например ако искате да изпратите на приятел долар ,използвайки баланса си в БТК, тогава stellar автоматично превръща всичко в най-добрата ставка и прави всичко възможно само за секунди. Смятаме, че определено си струва да се купува, особено с такава цена. Сигурен съм, че ще се покачи с няколко долара, може би дори десетина.

 

IOTA (MIOTA)

Позволява да се извършват сделки с нулева комисионна. В него няма блокове и функционира като саморегулираща се, децентрализирана мрежа от тип peer-to-peer. Друга новаторска услуга е възможността да се наемат почти всички устройства с вграден чип.

В плановете за тази крипто-валута се вписва да се свържат десетки и дори стотици милиарди устройства, което изглежда доста амбициозно. Определено си струва да си купите и от нея.

 

NEO (NEO)

Всъщност китайският брат на етера. Същите тези интелигентни договори, които изненадаха западното общество. НЕО реши да изненада Азия в това отношение. От началото крипто валутата NEO започна с много бърз растеж. През есента НЕО имаше големи проблеми след репресиите срещу Китай в посока на крипто индустрията. Тя успя да потъне до дъното, което никога не беше достигала. Но сега идва момента да видим как ще се развие и колко долара ще чукне до края на 2018 година !

 

Ethereum Classic (ETC)

Вероятно всички знаете за по-малкия брат на етера. И със сигурност знаете причината за раздялата им. Разработчиците на класиката вярват в децентрализирани блокади, защитени от цензурата. Те искат всички да и имат доверие. За тях кодът е законът. Това е интеграция в обществото, мащабиране на всички случаи.  Мисля, че цената му бавно и сигурно ще стигне до стотици долари.

Прочетете нашата статия за Ethereum Classic на този адрес.

Ethereum Classic – Спящ Гигант

 

Siacoin (SC)

Всеки миньор знае за тази монета. Тя се вкопчва в двойката с ETH или ETC. Тази платформа отговаря за децентрализираното съхранение на файлове. Като цяло е една много обещаваща монета със своето място на пазара. Плюс добра мрежа. Ако етерът е етер, то може да е и sia.В началото на годината цената достигна върха си под формата на 700-800 сатошита ( 0.00000700 БТК). Какво ще му попречи да актуализира историческите си върхове идните месеци?

 

Monero (XMR)

Една наистина страхотна идея. Той се счита за победител сред всички крипто валути от гледна точка на анонимност. В бъдеще ще има ожесточена конкуренция. Смятаме, че това е само въпрос на време. Ако не се впускате в тънкостите, Monero прави сделки, използвайки технологията на подписите на звънене. Монеро също скрива баланси чрез скрити еднократни адреси, които се генерират произволно и не са свързани с конкретен човек. Монеро има много силен отбор, повечето от които работят под псевдоними. И да, един интересен факт: монеро първоначално беше издигнат за сметка на южноамериканските наркотрафиканти.

Убедени сме, че през следващата година стойността му ще надхвърли 4-цифрено число.

 

 

CARDANO (ADA): Прочетете нашата статия за CARDANO (ADA) на този адрес .

 

Абонирайте се за нашите новини във Фейсбук