(ИЗМАМА) TORQUE – инвестиционен проект с дневна доходност от 0,15% до 0,45% (СКАМ)

КАКВО Е TORQUEBOT? Torquebot е напълно автоматизирана инвестиция в изкуствен интелект.
КАКВО Е TORQUEBOT? Torquebot е напълно автоматизирана инвестиция в изкуствен интелект.
Купи и продай криптовалути

Работата ни в Torque приключи, останахме изключително доволни и изкарахме над 200% печалба от нашите инвестиции – напълно пасивно. Ако сметнем и партньорската ни мрежа процентите отиват над 500% възвращаемост за период от около 1 година, което смятаме като един прекрасен резултат. Споделихме за компанията с Вас преди около 1 година, което доказва нашата система на работа.  Torque вече е измама и НЕ съветваме никой да се включва! Моля запознайте се с нашата система на работа в раздел “обучения” и погледнете последната инвестиционна възможност, която сме споделили с Вас, тя е все още активна.

Регистрация в проекта:

Реферален код:

 

Присъединете се към нашата инвеститорска Телеграм група, в която ще получавате първи информация за текущи и бъдещи актуални инвестиционии компании и потенциални алткойн сигнали за удвояване на вашият капитал.

Купи и продай криптовалути

 

Моля запознайте се с нашата система на работа в раздел обучения, преди да преминете към следващата стъпка със запознаването с въпросната инвестиционна компания.

Система на работа с високо доходни инвестиционни възможности. 

Моля, прочетете инструкциите за участие в компанията.

———————————————-

Инвестирайте толкова, колкото можете да си позволите да загубите!

Да бъда брутално откровен, след като видях толкова много положителни отзиви и видеоклипове на Torque, всичко ми бе някак съмнително. Всички всъщност говорят за арбитража на криптовалути и техниката по скалпинг. И така, измама ли е? Надежден ли е или е просто маркетингов трик с много фалшиви отзиви и статии. Бях наистина скептичен и реших да разследвам. Така че не се притеснявайте, ако тази статия е малко дълга. Исках да проуча всичко и да дам цялата Ви нужна информация на едно място.

КАКВО Е TORQUEBOT?

Torquebot е напълно автоматизирана инвестиция в изкуствен интелект.

Това е по-безопасна алтернатива на ръчното търгуване с криптовалути.

Използвайки техните собствени търговски системи и техники, стратегията на Torquebot се върти около арбитража и скалпирането. С развитието на съвременните технологии Torque Trading Systems се ръководят до голяма степен от алгоритми, свързани с повече от 50 борси в световен мащаб, осъществявайки безрискови печеливши сделки точно.

Направих някои онлайн проучвания за да проверя легитимността на компанията. И не беше толкова трудно да разберем защо някои компании в Сингапур използват Torque. За моя изненада това е един от най-прозрачните инвестиционни арбитражни бизнеси, които съм виждал през годините си, прекарани в онлайн инвестиции.

Основателят на Torque Trading е напълно прозрачен и с него можете да се свържете в LinkedIn . (Чувствайте се свободни да се свържете с него, между другото, той е наистина приятен човек, имахме страхотни дискусии, възгледите му за бъдещето на криптовалутите са завладяващи и много логични.

Кой е изпълнителен директор на Torque Trading Systems?

Тогава успях да намеря изпълнителния директор на Torque Trading Systems, Бернар Онг, защото съм малко параноик. ( https://www.linkedin.com/in/bernard-ong-90794745/ ). Този човек има доста голям брой бизнес и това е един от новите му проекти, над които работи близо година зад сцената.

СИСТЕМИ ЗА СОБСТВЕНА ТЪРГОВИЯ

Torquebot извършва безрискови печеливши сделки всеки път!

0,15% до 0,45% от дневните печалби от търговията + награди за препоръки

Не е нужно да наемате програмисти, които да пишат ботове за автоматична търговия или постоянно да стоите пред монитора и да гледате 24/7 за възможности за търговия. Torquebot ще бъде този, който ще управлява сделките в автоматизиран режим, тъй като борсите се различават по дизайн и функционалност, което понякога затруднява създаването на бързи поръчки.

60 ТЪРГОВЦИ ПО СВЕТА – ТЪРГОВИЯ / ИЗСЛЕДВАНИЯ / AI

Учените и изследователите на данни непрекъснато преглеждат и идентифицират ефективността на пазара и новите стратегии, които могат да помогнат за подобряване на търговските резултати на Torquebot.

Понастоящем Torque Trading Systems функционира в 5 страни, водена от екип от търговци, като всеки от тях има повече от 10 години търговски опит на традиционните пазари и инструменти. Екипите от трейдъри на Torque вече надхвърлят 60 човека с най-големия екип от кодери със седалище във Виетнам.

TORQUEBOT прави ВСИЧКАТА Трудна работа!

Предоставяйки най-доброто от тях, можете да се възползвате от Torque Trading Systems като инвестиционен инструмент за разрастване на вашето богатство.

Патентованите системи и техники на Torquebot се въртят около арбитража и скалпирането, което е най-сигурният наличен вид методология за търговия. Те извършват само безрискови печеливши сделки точно, всеки път.

ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТ

Имаме 9 реални физически и 6 търговски офиса с група от 60 международни търговци + персонал за обслужване на клиенти, които работят в 3 смени, за да поддържат всички други платформи и Torque 24/7.

Имаме свой собствен Torquebot акаунт, за да проверите ежедневната си търговска ефективност. Печалбите и възнагражденията се актуализират веднага след като задействат сделките! Ако използвате услугата LINE / Telegram бот на въртящия момент, техният бот ви предоставя ежедневните отчети.

Изплащане и депозиране в някоя от четирите основни криптовалути, BTC, ETH, LTC, USDT.

Регистрация в проекта:

https://torquebot.net/welcome/register?ref_code=743716573

Реферален код: 743716573

Включете се в нашата Фейсбук група, специално създадена за компанията!

https://www.facebook.com/groups/2536441786610565/

Моля, прочетете инструкциите за участие в компанията.

Torque Trading Systems разчита на компетентна и надеждна мрежа от сървъри. Те са инвестирали сериозно в осигуряването на здрава инфраструктура, за да се справят с огромния си обем на търговия с ниска латентност в секунда.

От къде идват печалбите ни и защо TORQUE НЕ е схема на Понци?

АРБИТРАЖНА ТЪРГОВИЯ

Арбитражът е обща стратегия, използвана при търговията. На пазара на криптовалути има много неефективност поради лоша или липса на регулаторна рамка, пазарно предлагане и липса на подкрепа от банкови системи и бариера за навлизане на нови борси.

Има разлики в цените на отделните криптовалути в отделните борси. Torquebot има за цел да изгради мрежа от ресурси, за да се възползва от тези възможности за арбитраж. Купува на ниска цена в една борса и продава на по-висока цена в друга!

СКАЛПИНГ – ВИСОКО ЧЕСТОТНА ТЪРГОВИЯ

Друга широко използвана стратегия в рамките на деня при търговията, Скалпингът обикновено прави по-малки печалби, но като извърши огромен брой малки сделки, тя все още ще доведе до значителна печалба. Тази стратегия до голяма степен се основава на технически анализ, но по-важното е стабилен алгоритъм, който може последователно и бързо да изпълнява точни сделки в кратки срокове, за да спечели от малките промени в цените.

С използването на ниска латентност и настройка на високочестотна връзка ние можем да осъществим до 10 сделки на милисекунда.

ПРОЦЕС НА ИНВЕСТИЦИЯ В TORQUE

1) РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ

Клиентите се регистрират в Torque Trading Systems, като създават акаунт, за да започнат да търгуват.

2) ДЕПОЗИТ

Заредете Torquebot сметката си в BTC, ETH, LTC или USDT.

3) ПЕЧАЛБИ

Печалбите ще бъдат автоматично изчислени и разпределени в токени TORQ във всички сметки на клиентите на Torquebot всеки ден. Токените TORQ могат да бъдат конвертирани в BTC, ETH, LTC или USDT по всяко време в рамките на портала! Просто отидете на „Изтегляне“ и преобразувайте в предпочитаната от вас основна криптовалута!

4) ИЗТЕГЛЯНЕ

За да изтеглите фиатни пари , прехвърлете натрупаните си възвръщаемости в предпочитаната от вас криптовалута към някой от наличните портфейли на пазара като coinbase, electrum и т.н. и ги продайте чрез борси.

5) УСЛОВИЯ НА ИНВЕСТИЦИЯ

Ежедневна печалба: 0,15% до 0,45% от печалбата от търговия + награди от изграден екип

Минимум депозит: 1 ETH, 0,02 BTC, 5 LTC или 250 USDT

Максимум: 1000 ETH на потребител

Срок на валидност: Завинаги

Период на теглене: За теглене на печалби от търговия можете да го направите всеки ден и по всяко време. За теглене на търговски капитал ще им бъдат необходими 3 дни, за да обработят вашата заявка за изтегляне.

Всички сметки на Torquebot ще преустановят търговията, ако салдото на сметката падне под 1 ETH, 0,02 BTC, 5 LTC или 250 USDT.

Регистрация в проекта:

https://torquebot.net/welcome/register?ref_code=743716573

Реферален код: 743716573

Моля, прочетете инструкциите за участие в компанията.

Включете се в нашата Фейсбук група, специално създадена за компанията!

https://www.facebook.com/groups/2536441786610565/

 

 

 

Praetorian Group – ТОП КОМПАНИЯ ЗА 2020г. с всекидневна доходност от 1% до 1,5%, занимаваща се с разпространението, доставката, монтажа и отдаването под наем на АТМ Битомати.  (Битомат – банкомат за покупка и продажба на Биткойни и основните криптовалути.)

пасивни доходи