(СКАМ) Torquetravel – СУПЕР иновация в туристическата индустрия (СКАМ)

Купи и продай криптовалути

 

Работата ни в Torque приключи, останахме изключително доволни и изкарахме над 200% печалба от нашите инвестиции – напълно пасивно. Ако сметнем и партньорската ни мрежа процентите отиват над 500% възвращаемост за период от около 1 година, което смятаме като един прекрасен резултат. Споделихме за компанията с Вас преди около 1 година, което доказва нашата система на работа.  Torque вече е измама и НЕ съветваме никой да се включва! Моля запознайте се с нашата система на работа в раздел “обучения” и погледнете последната инвестиционна възможност, която сме споделили с Вас, тя е все още активна.

 

Купи и продай криптовалути

Здравейте скъпи приятели, пишем тази статия като продължение на предходната, в която ви запознахме с TORQUE и инвестиционните възможности, които предлага компанията. Прочети повече за това като кликнеш върху текста. 

Компанията разработиха следващата иновация в криптовалутната индустрия като допълнение към приложението, което вече имаха, създадено с цел дребните инвеститори да имат възможността да получават от 0.14% до 0.45 % дневна доходност с ВСЕКИДНЕВНА сложна лихва и възможност за реинвест. Получаваме доходите от арбитражни сделки с криптовалути и Скалпинг, за което също можете да прочетете повече в другата статия.

Какво е Torquetravel

Чрез приложението на Torque вече всички инвеститори имат възможността да заплатят множество хотели по цял свят с TORQUE TOKEN, който се получава като всекидневна доходност от инвестицията там. За това можете да прочетете повече в предходната статия с цел инвестиция.

Само в Бургас хотелите, които приемат разплащане с torque са над 20, в София надхвърлят 100, по черноморието са не малко на брой.

Защо да го използваме и какво печелим

На първо място печелим от инвестицията си в компанията, а на второ но не по класиране печелим от разликата в стандартната цена на хотелите в booking Например, или на рецепция, с цената която получаваме при използване на приложението.

С НЕ РЕКЛАМНА ЦЕЛ правим едно сравнение за вас. Възможностите разбира се не приклюват само с тази, може да има доста по-добри отстъпки!

Primoretz Grand Hotel & Spa

ЦЕНА ЗА ДВОЙНА СТАЯ ( в Torque ) в хотела за 1 нущувка – 185 лв.

ЦЕНА ЗА ДВОЙНА СТАЯ ( в Booking ) в хотела за 1 нощувка – 239 лв.

 

Една страхотна идея

 

Спестявате ли пари за лятна ваканция ?

В torque МОЖЕТЕ ДА СИ ТЕГЛИТЕ СРЕДСТВАТА по всяко време, но нали вие ги спестявате и те не правят нищо за вас.

  1. Спестете ги в torque за да получавате 0.14% – 0.45% на ден докато стане време за почивката.
  2. Платете почивката си през torque за да получите супер добро намаление в цената на голям брой хотели за почивка, а скоро и не само. Ще имаме достъп и до следните екстри, което ще можем да плащаме с torque.

 

torque token

Ще можем да заплащаме за полети, коли под наем и екскурзии също на хиляди места по света.

Е какво още чакате да се включите в Torque?

Минимумът за вложение е Около 250$ , 5 Лайткойна, 1 Етериум, 250 USDT или 0.02 Биткойн.

Какво е Torque и как работи в инвестиционната си част можете да прочетете от ТОЗИ ЛИНК като кликнете на текста.

За директна регистрация в компанията пък използвайте Този линк като кликнете на текста.