Васил Божков купил криптовалути “като на шега” и така се спасил от хунтата

Васил Божков купил криптовалути
Купи и продай криптовалути

“Харесвам криптовалутите и хунтата не можа да ми нанесе кой знае какви финансови щети благодарение на криптовалутите. Биткойнът е най-стабилен в момента и расте – купувам го и го продавам”.

Това заяви бизнесменът и кандидат за депутат Васил Божков в интервю на живо, излъчвано във фейсбук и Youtube в събота вечер (27 март).

Присъединете се към нашият Telegram канал за още полезно съдържание

Купи и продай криптовалути

пасивни доходи от криптовалути

“Явно съм купил, когато беше изгодно”, обясни Божков.

Той отказа да даде подробности колко точно са инвестициите му в биткойн, но се разбра че е купил отдавна “като на шега”. На въпрос дали след обвиненията срещу него и отнемането на лицензите за хазартната му дейност в България управляващите са успели да го направят от милиардер в милионер, Божков отговори:

“Нека това го запазя в тайна, да не им давам толкова информация”.

От отговор на друг въпрос се разбра, че имуществото и сметките му продължават да са запорирани, въпреки някои съдебни решения.

В предизборното интервю за Станислав Цанов в студио “Дан Колов”, продължило близо час, Божков отговаряше на предварително записани на видео и изпратени въпроси както за политиката и бизнеса, така и за ФК “Левски”, образованието и мерките по време на пандемията от коронавирус.

Можете да изгледате интервюто на този адрес:

https://www.youtube.com/watch?v=lCnRw90WsU8

Присъединете се към нашият Telegram канал за още полезно съдържание

пасивни доходи от криптовалути

Последвайте ни тук

Telegram канал

Telegram чат

Instagram

Facebook група

Facebook страница