Icenter – страхотна възможност за пасивни доходи от криптовалути

Какво е “Icenter” – ПАСИВНИ ДОХОДИ

Icenter е организация от хора, търгуващи с всякакви активи, инвестиращи доходите си в добив на криптовалути, в акции, облигации, недвижимо измущество и още много източници на доход. Те ни предлагат възможността да инвестираме част от спестяванията си срещу всекиднева лихва и начисления в нашият акаунт. Те работят със специално чат приложение наречено TELEGRAM. Ще е необходимо да го инсталирате на вашият телефон, или компютър.

Как печелим и какъв е минимума за депозит

Минималните депозити са:

0.10 Лайткойн  – ЛАЙТКОЙН БОТ ЛИНК

0.01 Биткойн – БИТКОЙН БОТ ЛИНК

0.03 Етереум – ЕТЕРЕУМ БОТ ЛИНК

0.01 Биткойн кеш – БИТКОЙН КЕШ БОТ ЛИНК

 

Начисления:

Лайткойн депозита ни носи по 1.4% дневни начисления ( 0.35% на всеки 6 часа), с активност 99 дни.

Биткон депозита ни носи 1.2% дневни начисления (0.3% на всеки 6 часа), с активност 120 дни.

Етереум депозита ни носи 1.4% дневни начисления (0.35% на всеки 6 часа), с активност 99 дни.

Биткойн кеш депозита ни носи 1.5% дневни начисления (0.375% на всеки 6 часа), с активност 99дни.

Важно: След изтичането на депозита той изчезва (остава това, което ни се е начислявало всеки ден през изминалите дни на активност).

Тактика, Риск и още нещо

Тактиката тук се крие в сложната лихва, докоято има достъп всеки от нас. След началния депозит, в който и да е от ботовете започват да ни се начисляват средства в достъпния баланс. При достигането на минималната сума (горе са описани), ние можем да я изтеглим, или реинвестираме. При направата на реинвестиция ние добавяме нов депозит, активен съответно за 99, или 120 дни в зависимост кой бот използваме. Така всяка следваща реинвестиция идва по-бързо и лихвата става “сложна”. При редовни реинвестиции за първите 99 дни можем да увеличим активния си депозит 4 пъти.

За разлика от повечето измамни инвестиционни проекти в интернет (тип понзи) и прости пирамиди, тук нашите депозити реално носят добри доходи на хората от АйЦентър. Те разпределят инвестициите ни правилно и прозрачно, като споделят с нас в блога си всяка нова инвестиция. Та накратко могат да си позволят да ни плащат вечно.

Риск

Защо им е да ни плащат вечно? В определен момент те ща са толкова богати, че ще продължат бизнеса си сами,а на нас ще спрат да плащат. Искаме да споменем,че АйЦентър е тук вече над 1 ГОДИНА И 2 МЕСЕЦА.   

Много наши приятели и познати изкараха луди пари от проекта. Постоянно постъпват още и още хора и никога не се знае кога ще дойде края.

Всичко, което трябва да правите тук след началният ви депозит е да реинвестирате, да теглите и да строите екип ако имате възможност.

Реферални нива

1 (вашите реферали)- 10% от депозираните суми на вашите реферали и от всеки техен реинвест

2 (рефералите на вашите реферали) – 3% от депозираните суми на вашите реферали и от всеки техен реинвест

3- 1% от депозираните суми на вашите реферали и от всеки техен реинвест

4- 1% от депозираните суми на вашите реферали и от всеки техен реинвест

 

Нашият опит

Ние сме в проекта от около 3 месеца.

Първият месец депозирахме 1 лайткойн. Началото на вторият 2-ри лайткойн и в края 3-ти лайткойн. В момента вече сме с Активни депозирани средства от 9.42 ЛТЦ и имаме изтеглени 6 Лайткойна. Екип започнахме да развиваме в края на 2-рият месец и сме много благодарни на всички, които дойдоха да печелят ПАСИВНО с нас и им стискаме палци да постигнат поне нашите резултати докато от Айцентър са още тук!

Тук ще споделим няколко снимки от изтеглени лайткойни от Лайткойн бота на айцентър.

I CENTER PAYMENT PROOFS

 

ВАЖНО

Ние сме просто инвеститори в този проект, както всеки един от вас. Влизаме, проверяваме и представяме подробно проектите на вас, нашите читатели. Искаме да поясним, че всяка една от тези “инвестиции” крие своите рискове и проекти като този винаги намират своя край. За тази цел е хубаво да се депозира толкова, колкото можем да си позволим да загубим. При правилно разпределяне на инвестициите ви в различни на вид и дейност проекти, носещи ви възвращаемост, вие няма да имате проблем ако няколко от тях изчезнат нали? 🙂

 

Как да депозирам в АйЦентър

Както споменахме в началото на статията витрябва приложението TELEGRAM. Изтеглете го на вашият телефон, или преносим/настолен компютър. Въведете ник нейм, телефон и т.н. То работи на типа на вече познатото ни приложение Viber.

Вече сте взели решение в кой от ботовете ще депозирате, така че отворете избраният от вас и кликнете старт. Изберете език и кликнете на депозит. Ще получите адрес от рода на 38NqnWKo8AKNa3u9F6pndu************* . Внимавайте как го копирате ,защото при един объркан знак и транзакцията е загубена.

Минимум:

0.10 Лайткойн  – ЛАЙТКОЙН БОТ ЛИНК

0.01 Биткойн – БИТКОЙН БОТ ЛИНК

0.03 Етереум – ЕТЕРЕУМ БОТ ЛИНК

0.01 Биткойн кеш – БИТКОЙН КЕШ БОТ ЛИНК

 

ВАЖНО: Поставете адреса в този конвертор, направен специално от Айцентър за да не се бавят и губят транзакции. 

ЛИНК КЛИК

Там ще ви бъде даден нов адрес, на който можете да изпратите желаната сума Лайткойни. Депозита ще се появи до час.

ВАЖНО: Изпращайте само по един депозит на адрес и винаги кликайте на ново бутона (депозит) и наново конвертирайте линка за да извършите депозирането на койни. КОНВЕРТОРА СЕ ИЗПОЛЗВА САМО ЗА ЛАЙТКОЙ БОТА, ОСТАНАЛИТЕ ДЕПОЗИТИ СИ ГИ ПУСКАТЕ ДИРЕКТНО НА ЛИНКА ОТ АЙЦЕНТЪР. 

 

Още въпроси

Как да закупя криптовалути

вариант 1

В тази статия сме споделили с вас вариант да закупите криптовалути с дебитна карта през coinbase.

Вариант 2

Четете първата статия и си правите регистрация в крипто борсата Binance. Когато сте в акаунта си кликате на депозит, избирате Биткойн и копирате адреса си. След което влизате в сайта crypto.bg

Там избирате покупка на криптовалути, многократен клиентски номер, въвеждате адреса за биткойни от акаунта ви в BINANCE, или друг избран от вас портфейл, или борса.

Получавате код, на който трябва да внесете избрана от вас сума *минимум 20лв* , за която да получите биткойни.

Най-добрите опции за КЕШТЕРМИНАЛ и ИЗИПЕЙ. След заплащането на сумата до час,два (понякога много по-бързо), биткойните са ви в портфейла, или борсата.

В СТАТИЯТА ,която споелихме с вас има нагледно обяснение как да конвертираме една криптовалута в друга. Следвайте стъпките за BTC/LTC и обменете биткойните за лайткойни. След което изпратете лайткойните по горните стъпки. ТОВА Е !

За въпроси моля харесайте нашата Фейсбук страница и се свържете се с нас.